helmikuu 17, 2020, 12:38:39 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


2017 MissS päiväkirja

Aloittaja MissS, huhtikuu 07, 2017, 15:24:39 ip

« edellinen - seuraava »

MissS

Kasvussa olevat lajikkeet: Lombardo, Jamaican Bell, Campane, Lemon Drop, Malawi Bird's Eye, Pink Habanero, Aji Jobito, Aji Finlandia, Criolla Sella, Quintisho, Aji Fantasy, Sparkly White ja Black Scorpion Tongue.

Osassa itsekerätyistä siemenissä oli homeitiöitä, joten niistä jäi vain muutama henkiin 12.1. tehdystä kylvöstä. Osalle siemenistä tein uusintakylvön 19.1.

Äh, unohdin miten tänne lisättiin kuvia, hetki...

MissS

Koska ei ole autoa, tilasin 5.4. postin kautta multaa, hydrosoraa, kasvilampun ja jotain pientä. Ajattelin, että tulevat kuitenkin parissa päivässä tuosta 8 km:n päästä.
Kun mitään ei kuulunut viikkoon, soitin sinne. Ei kuulemma ollut tilaamaani lamppua, vaikka tilausvaiheessa sellainen näkyi selvästi olevan varastossa. Eivätkä vaivautuneet oma-aloitteisesti ilmoittamaan mitään puuttuvasta tuotteesta. Menin heti seuraavana päivänä liikkeeseen itse vain todetakseni, että pussit ovat liian painavia kannettavakseni. Otin sitten yhtä putkea isomman valaisimen kun sain hyvitykseksi samaan hintaan. Sovittiin, että lähetetään kuitenkin postitse, mutta tulevat perille varmaan pääsiäisen jälkeen. No pääsisäinen oli ja meni ja kohta on vappu!

Kun oli kulunut kaksi viikkoa tilauksesta, soitin jälleen. Eivät olleet tuotteet edelleenkään lähteneet. Tänään 20.4. tuli sähköpostiin ilmoitus, että tilaus on pakattu!  ::)
Montakohan viikkoa vielä saa odottaa kunnes tilaus on postitettu.

Näiden viikkojen aikana Chileihin on alkanut tulla runsaasti nuppuja ja ensimmäiset jo kukkivat. Olisi kannattanut lähteä kottikärryjen kanssa hakemaan tarvikkeita lähimmästä rautakaupasta tai Motonetistä!