helmikuu 27, 2020, 07:40:28 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Elonmerkkejä

Aloittaja kumppis, huhtikuu 09, 2017, 21:37:35 ip

« edellinen - seuraava »

kumppis

Kesää odotellessa, tänäkin vuonna.

Olen pitkäaikainen sivustaseuraaja, joka päätti ryhdistäytyä ja rekisteröityä vihdoin seuraan tummaan.

"Aina" kaikenmoista kukkaa, rehua ja chiliä kasvatellut ahtaissa kotioloissa, joten ihan aloittelija en enää ole. Puuttuu piha kasvihuoneineen, joten olen päätynyt muutoinkin pitämään hifistelyn kaukana touhuistani. Kotona on vähätkin huonekalut ovat aivan liikaa, vaan löytyypä niiden seasta aina jonkinlaisia elonmerkkejä edes (koiran,) chilien ja muiden rehujen muodossa. Ahneushan se aina iskee, vaan enpä ole yksin sen ongelman kanssa. Rajoitin toimii joinain vuosina aina paremmin kuin toisina, vaan aina on liian vähän tilaa kaikelle mitä tahtoo kasvattaa.

Kasvatelun iloa kaikille minunkin puolestani siis! ;D

0lli

Eikun kasvatuspäiväkirjaa pystyyn ^^ Satoisaa kesää! :)
If you want to be happy for a lifetime, be a gardener.

karvainen

Chili on niin vähään tyytyväinen, että se ei hifistelyä välttämättä kaipaa. Toki sillä voidaan sadon määrää vähän parantaa...