kesäkuu 04, 2020, 14:20:21 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


ChiliSiilin 5. kausi (2017) rämpien taas edetään

Aloittaja ChiliSiili, toukokuu 02, 2017, 21:15:03 ip

« edellinen - seuraava »

ChiliSiili

Niin se vain starttasi kausi 4.1.2017. Niin oli hienot suunnitelmat, mutta nyt se tyssäsi lopullisesti. Kaikki jota oltiin saatu idätettyä koki kovan takaiskun ötököiden ja lopulta kuivahtamisen kautta.  >:( Idätettäviä oli 15 lajiketta, joista sirkoille asti pääsi jopa 12 lajiketta.

No ei ollut valinnan varaa, muuta kuin hakea valmiit taimet eli eilen kotiin kannettiin Manzano Rojo, Lemon Drop ja Trinidad Perfume. No joo kyllähän sitä tuli laitettua eilen vielä yksi yritys Riesen Yellow, Chocolate Bhut Jolokia ja Bolivian rainbow (koristeeksi). Vaikka eihän nuo enään tälle kaudelle kerkeä, mutta jos talvehtis (mikäli alkavat itämään).

Ainoa mikä vanhoista kasvateista ei joutunut hävitykseen on Rocoto Orange, joka on on idätykseen laitettu 27.11.2014. Tämä yksilö porskuttaa vaikka on aikas järkyttävän näköinen ranka. Niin ja säästy Inca Berry viime vuodelta ja sekin sillä varjolla että puskee ihan hyvän näköistä uutta lehteä puskee.

Harkinnassa pitäisikö saman tien aloittaa jo Neemöljy sumuttelu vai voisiko sitä jopa laimennettuna ihan sivellä lehtiin ja varteen (jolloin ei sotke niin paljoa)? Niin ja pitää luikaista mitäs meidän postiluukusta kolahtaneesta lehdestä löytyikään näiden ötököiden torjumiseen näillä hyvillä kavereilla..
ChiliSiilin kasvatuksia ja muuta elämää voi kurkkia: http://chilisiili.blogspot.fi/

chilifellow

# www.chiliyhdistys.fi / jäsen 058 #

ChiliSiili

 :'( sen kävi kanssa huonosti. Kaikki lehdet läksi ja oon vain töpö pystyssä (kellertävä).  :-[
ChiliSiilin kasvatuksia ja muuta elämää voi kurkkia: http://chilisiili.blogspot.fi/

chilifellow

Mites on kausi 2018 lähteny käyntiin? Tarviitko chilin taimia?
# www.chiliyhdistys.fi / jäsen 058 #