heinäkuu 15, 2020, 04:09:42 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Terppa

Aloittaja Prynde, heinäkuu 28, 2017, 21:36:32 ip

« edellinen - seuraava »

Prynde

Reilu kolmekymppinen hämäläinen aloittelemassa harrastusta, Tällä hetkellä vain 3 kasvia kasvamassa kun kissat tykkäävät vähän liikaa lehtien pureskelusta >:( enkä ole vielä saanut kehiteltyä tarpeeksi kissavapaata kasvupaikkaa mutta hyvä aloittaa rauhallisesti 8)

Kaupoista kun tuntuu olevan niin nihkeätä löytää hyviä ja tulisempia chilejä niin päätin yrittää kasvattaa itse, tämänhetkisistä orange habanero ja lemon drop tuottavat nyt satoa, aji cristal vielä miettii.

jussa

Kasvattaminen on kivaa puuhaa, opettaa ainakin kärsivällisyyttä kun odottelee sadon kypsymistä  ::)
Tervetuloa mukaan!
Kaudet: 2016, 2017, 2018, 2019, 2020

karvainen

Tervetuloa, tässä harrastuksessa tuppaa kasvimäärät kasvavan vuosi vuodelta.

chilifellow

Tervetuloa joukkoon! Kun tuore hedelmä kiinnostaa, ni tilaa suoraan kasvattajalta eli Heinän Puutarhalta. Infoa www.chilit.info  :thumbup:
# www.chiliyhdistys.fi / jäsen 058 #

MRgreen

Uusille jäsenille toivotetaan aina tervetuloa kuten kuvaan kuuluukin. Chilin kasvatuksen suhteen toivotuksen pitäisi olla muodossa "tervemenoa!"  :D