tammikuu 17, 2021, 23:49:44 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Time-lapse videot Youtubessa -ketju

Aloittaja Chiliharri, lokakuu 27, 2017, 13:08:47 ip

« edellinen - seuraava »

Chiliharri


Chiliharri


Chiliharri

Otin pakastimesta satoa kuivatukseen, kun onhan tuo jauhe sen verran näppärää käyttää.
Tuossa videossa on neljää eri lajiketta kuivurin tasolla vuoron perään:

https://youtu.be/bD8GTQwaHJE

akselsson1

Hienoja pätkiä. Arvostan vaivaa minkä oot nähnyt noiden kanssa  :)
I have no idea what I'm doing, but I am!

Chiliharri

Silloin tällöin tulee kuvattua vanhalla järkkärillä otsikon mukaista. Laitankin tuonne kanavalle time-lapse typpistä pätkää ainakin itseäni kiinnostavista chiliin liittyvistä.
Mahdollisesti joskus voin laittaa muutakin. Katselijoiden määrään en toistaiseksi halua yrittää vaikuttaa kaupallistamalla, joten eivät löydy kovin helposti tuben haulla.

Mikäli joku haluaa laittaa chilifoorumin ketjuun omatekemiään Time-lapse pätkiään, niin tänne vaan jos sellaisia on olemassa.
Myös jos tulee mieleen jotain tähän sopivaa minulle kuvattavaksi, niin saa laittaa ideoita.

unenkuva

Lainaus käyttäjältä: Chiliharri - maaliskuu 18, 2018, 13:52:40 ip
Katselijoiden määrään en toistaiseksi halua yrittää vaikuttaa kaupallistamalla, joten eivät löydy kovin helposti tuben haulla.


Tube uusien sääntöjen vuoksi et pysty kaupallistamaan, vaikka haluaisit :( 
Hienoja pätkiä teet, ja kyllä minä ainakin löysin sun kanavan ihan "chiliharri" hakusanalla :)

Chiliharri

Lainaus käyttäjältä: unenkuva - maaliskuu 19, 2018, 13:15:55 ip
Tube uusien sääntöjen vuoksi et pysty kaupallistamaan, vaikka haluaisit :( 
Hienoja pätkiä teet, ja kyllä minä ainakin löysin sun kanavan ihan "chiliharri" hakusanalla :)


Taidat olla oikeassa.
Tulipa tuokin katsottua kommenttisi perusteella tarkemmin tuolta tuben <creator studio> käyttöliittymästä kanavan hallinnasta. Kanavallani on siellä edelleenkin
käyttäjätilillä <kaupallistaminen> valintaikkunassa ilmoitus "kelvollinen" ja sen vieressä painike <ota käyttöön>
Mutta mutta... sitten vasta "iso G" ilmoittaa tuohon unenkuva kirjoittamaan liittyvät rajoitukset: yli 1000 tilaajaa ja 4000 tuntia katselua viimeisen 12kk aikana.
Eli kanavani ei olekaan kelvollinen kaupallistamiseen, vaikka ensi silmäyksellä voisi näin päätellä.

Tuolla videoiden löytymisellä tarkoitin lähinnä tilannetta, jossa haetaan tiettyä aihetta hakusanojen perusteella, en hakua kanavan nimen perustella.
Esimerkkinä olkoon hakusanat "Chili Time-lapse", jotka löytyvat kolmesta julkaisemastani ensimmäisinä sanoina (huom! mukaan lukien väliviiva).
Jos ei ole kirjautuneena tubeen, niin ensimmäinen kanavani video on hakutuloksissa 86:s. Sen sijaan sinun kanavallasi julkaistu ensimmäinen videoni on hakutuloksissa 6:s.
Vaikka nimessä ei esiinnykään tarkalleen noita hakusanoja. Tästä sinä -Chili-ile- olitkin kertonut tuolla kanavasi 18.1.2018 julkaistussa videossa, mutta kirjoitan tännekin viihdykkeeksi  ;)
Vaivaa olet sinäkin selvästi nähnyt tuon kanavan eteen - ja tilaajiakin on reilusti yli tuhat!

unenkuva

Hivenen eksyy ketjun aiheesta, mutta kerta on "sinun" ketjusi ja itsekin asiasta puhuit, jatkan hieman. Tuo mitä sanoit on vallan oiva esimerkki siitä, miten nuo tuben uudet säännöt vaikuttaa hakutuloksiin. Juuri tästä puhuinkin videolla, ja vaikka joku kommenttissa spekuloi ettei tule noin vaikuttamaan, niin kas kummaa, kuinka kävikään :/
Onhan se nyt päivän selvää, että Youtube ehdottaa mieluummin kauppalistettuja videoita, koska saavat mainostuloja niistä :/
Vaikka uudet säännöt eivät minun kanavaa kosketa, niin ovat minun mielestä silti perseestä.