helmikuu 27, 2020, 06:04:48 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Terve

Aloittaja Sorsa, lokakuu 27, 2017, 17:14:24 ip

« edellinen - seuraava »

Sorsa

Vuosi takaperin innostuin puutarhan laitosta, kyhäsin pienen kasvihuoneenkin ja kaivon perunamaan. Perunamaa jäi kesannolle, ei ollu oikeen mun juttu. Chili otti tukevan tuntuisen otteen, ja kyhäsin toisen kasvihuoneen lämpölasista. Sekin on tosin pieni (4m2), mutta siinä olisi tarkoitus kasvattaa vuoden ympäri chiliä parissa 1,5m nft:ssä.
Vaimo sanoi, että minulla on meidän puolivuotias esikoinen ja chilit samassa lokerossa jossain pääkoppani sopessa.
Eräänä iltana poika ei oikeen nukahtanut, jotan nukutin hänet rattaisiin, jossa hän sitten keskellä yötä itkeskeli. Heräsin itkuun ja unenpöhnäisenä sanoin vaimolle: viittisikkö nostaa tuon chilin rattaista sänkyyn!
Mutta onhan tämä ihmeellinen maailma.
Saas nähdä mitä chili vielää antaakaan, kun jo tämä kaikki pikku nikkarointi ja hankintojen tekeminen on ollut niin moitteettoman mukavaa.

Trioniska

Aloitteleva kasvattelija jolla mopo "voi" lähteä käsistä
http://chilimuistio.blogspot.fi/
Kaudet vuodesta 2014