helmikuu 20, 2020, 01:32:59 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Bläkkärin kausi 2018

Aloittaja bläkkäri, joulukuu 18, 2017, 14:38:30 ip

« edellinen - seuraava »

bläkkäri

Tänään pääsi töissä maistamaan Rieseniä, ihan ok makunen vaikkakin lievästi vetinen. Varmaan jauheeksi menee...


Ihan muhkeen kokonen möllykkä, näitä on vielä muutama lisää kypsymässä :D.

miiksuli

Tota Peruvian Giallo Arancio suosittelen kasvattamaan jatkossakin. Erittäin maukas chili. Ainakin omiin nystyröihin toimi :) Kala- ja äyriäisruoakiin. Mites toi turbo pube? Onko niin tulinen kun väittävät?

bläkkäri

lokakuu 08, 2018, 22:19:18 ip #22 Viimeisin muokkaus: lokakuu 13, 2018, 13:42:33 ip käyttäjältä bläkkäri
Taisi olla kausi -16 tai -15 kun tuota Turboa kasvattelin, ei muistaakseni mikään älyttömän tulinen.
Nyt näyttää että menin tuo ekana kypsyneen Riesenin kanssa kuivaamaan ne kaksi jo kypsynyttä Turboa, eikä varmaan tullut palaakaan maistettua.

Täytyy siis odotella noiden kahden jäljellä olevan kypsymistä että pääsee taas maistamaan.

Peruvian menee kyllä ensikaudellekin kasvatukseen, just tänään silppusin pari podia kanawokin sekaan, juuri sopivasti antoi tulisuutta sekä makuakin.


Tänään pääsi korjaamaan viimein Black Nagasta muutamat kypsyneet podit, huomenna maisteluun :o :D.

Hieman tuo väriero ihmetyttää, kaksi eri puskaa ja noinkin erisävyiset podit. Siemenketjukirjeestä otin siemenet, ehkä seassa oli risteytymään päässeistä podeista siemeniä. Katsotaan onko makueroja myös...


Tähänastinen satomäärä 1,8Kg (+0,6Kg)

bläkkäri

Black Naga testattu! :fire: :fire: :fire: >:D :D

Olihan tuossa tummemmassa potkua, ja ihan kunnolla olikin. Mutta vastapainona todella hedelmäinen ja vahvan parfyyminen tuoksu. Jauhettakin tuli testierä kuivattua, sitä pääsee testaamaan huomenissa.
Nuo punaisemmat oli sitten paljon miedompia ja samalla myös miedompia tuoksultaan. Ei taida mennä jatkokasvatukseen, edes testimielessä.

Yksi pienehkö tummempi(eli oikeanlainen) Black Naga tuli eilen laitettua Chili Con Carneen, kera kourallisen muita chilejä :D. Poltetta tuli aikalailla riittävästi ja makukin oli aika herkullinen. Eli ehdottomasti ensi kaudelle Black Nagaa.

Lisää sadonkorjuutaTähänastinen satomäärä 2,22Kg (+0,6Kg)

bläkkäri

lokakuu 29, 2018, 16:10:04 ip #24 Viimeisin muokkaus: marraskuu 03, 2018, 23:03:24 ip käyttäjältä bläkkäri
Viimeisimpiä sadonkorjuukuvia, Riesenien lisäksi jonkin verran Peruviania enää kypsymättä.


Kohta pääsee siis uusia kylvämään :D...

Kaikenlaiset yleiset kiireet sekä oikein kunnon räkätaudiksi yltynyt pitkään muhinut flunssanalku hieman taas vieneet intoa tämän kauden loptettelulta/uuden kauden aloittelun suunnittelulta. Ehkäpä se tästä...


Tähänastinen satomäärä 2,34Kg (+0,6Kg)

bläkkäri

Viimeinen sadonkorjuu tälle kaudelle, vihdoinkin!Lopullinen satomäärä 2,77Kg (+0,6Kg)


Ei pöllömpi kausi vaikka aloitus meni parin lajin osalta reisille(lähes kaikille muillekin ihan liian myöhäinen idätys).
Varmaan nuo kohtuu lämpöiset kelit ja lähes kaikkien kasvien sijoitus lopulta kasvariin mahdollistivat tähänasti suurimman sadon.
Eli kolme kiloa meni rikki! ;D ;D ;D

Aikaisemmin tuli jo käytyä läpi mitkä lajit jatkaa kaudelle 2019 ja mitkä ei, joten ei muuta kuin viimeisten käsittelyn pariin ja uutta kautta tulille.