1.10. Olin taas viikon poissa kotoa tässä välillä. Ajattelin, että loput chilit on varmaan jo entiset. Kasvarissa ei ole ollut mitään lämmitystä, vedetkin on olleet pois jo enkä ollut ketään värvännyt katsomaan kasvien perään. No eihän ne olleetkaan kuivuneet pystyyn, vähän kellittyneet vaan. Vielä olisi satoa oksilla. Tässä vaan tulossa vastaan se sama ongelma, että perjantaina ollaan taas menossa eikä hyppäämiset lopu siihenkään.

Vähän häirinneet harrastustoimintaa. Ehkä kerkeisin jotain perata kuivuriin huomenna.
Sugar Rush pönikkä on ollut käymässä koko reissuviikon, "sopeutan" parhaillaan pH-mittaria jotta voin tarkistaa sen tilan. Mitään epäilyttäviä kasvustoja ei ainakaan näy, joten olen toiveikas! Ehkä sieltä paljastuukin ihan kelvollinen hot sauce.

**
Pönikästä vapautui ensimmäisenä tuttu raikas happamankirpeä hapanchilin tuoksu. pH 3.1 eli ei happamuudesta puutetta. Värikin säilyi hyvin, purkki oli yli viikon huoneenlämmössä liinan sisään käärittynä, jottei valo pääsisi vaikuttamaan. Nyt siirretty jääkaappiin vapaaseen käyttöön.
