huhtikuu 03, 2020, 03:35:19 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Moro!

Aloittaja KeyBee, tammikuu 10, 2018, 18:22:52 ip

« edellinen - seuraava »

KeyBee

Terveisiä Pirkanmaalta! Viime keväänä kokeilin capsum annumin "padron pepper" viljelyä tyyliin kuisti ja piha. Tulokset olivat sen verran rohkaisevia, että pihalla odottaa nyt kasvihuone muutamaa vesiviljelylinjaa, joita olen nyt juuri valitsemassa. Sähköä kasvariin tulee 16A:n takaa ja tarkoitus on Chilien lisäksi kasvatella hieman salaatteja, yrttejä ja tomaatteja. Valaisimiakin on jo muutama.  Pyrin ostamaan valmiit systeemit, koska aikaa rakenteluun on rajoitetusti. En ole löytänyt valmiita 10-12 isomman ruukun valmista järjestelmää suomalaisilta toimittajilta, joten otan vastaan ideoita ja ehdotuksia. Perusidea on tehdä siis kolme linjaa, yksi pienille (salaatit & yrtit), yksi keskikokoinen(chilit ja puskatomaatit) ja yksi isommille varsikasveille (tomaatti ja kurkku) Lisäksi pieni kloonari, jolla voi juurruttaa pistokkaita. Jos foorumilta löytyy samalla proliililla kokeneempia kasvattajia niin kuulen mielipiteitä konseptiajatuksestani ja vinkki/muistilistaa huomioitaviata asioista!

terppana

Teretulemast! Voorumilla on paljon asiaa ja luettavaa, joten niitä vain penkomaan :) (kasvatusvinkkejä tai nuita isompia ruukkujärjestelmiä en voi neuvoa, ei ole osaamista niihin :D )

KeyBee

Juu, kiitos. paljon on tarinaa, täytyy jatkaa penkomista 😅

ViljoH