joulukuu 09, 2019, 02:42:24 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Chililibren päiväkirja vol1

Aloittaja chililibre, huhtikuu 05, 2018, 14:25:42 ip

« edellinen - seuraava »

chililibre

huhtikuu 05, 2018, 14:25:42 ip Viimeisin muokkaus: huhtikuu 05, 2018, 15:16:46 ip käyttäjältä chililibre
Jooh elikkäs oma kasvattelu on jokunen vuosi sitten siirtynyt kausimaisesta puuhastelusta jatkuvaan elämäntapaan. Aiemmin vaan mullassa kasvattanut mutta tänä vuonna aktivoiduin spsessujärjestelmien suhteen ja tein DIY NFT systeemin. Tuo NFT on sen verta hazardin tuntunen sisätilassa, että teen siitä kyllä pian vesipumppuhydron (riski vesivahingolle paaaljon pienempi)

NFT:ssä tällä hetkellä kaksi chiliä
-muistaakseni Jalapeno Green (tai sitten jotain ihan muuta :D )jälkimmäisessä kuvassa mukana myös
Mullassa:
Oma risteytys joka lähtöisin African Birds eyestä joka ristittiin bolivian rainbowin kanssa ja sen jälkeen vielä risteytetty pariin kertaan

lisäksi itämässä:
-Jamaican Bell
-Chiluacle Negro
-jotain mysteerilajikkeita Goalta  :o :o

NFT:ssä olevat on laitettu itämään joskus viime vuonna ja sitten ne kituuttivat tregrenin yrttisysteemissä ennen isoon pääsyä.

Mullassa oleva on iältään kohta 2 vuotta, eikä se suostu kuolemaan  >:D se on nähnyt kuivuutta, ylikastelua, pimeää, jatkuvaa valoa you name it. Se vaan puskee kokoajan uutta kukkaa vähän kerrallaan.

  :chili: :chili: :chili:


chilifellow

# www.chiliyhdistys.fi / jäsen 058 #