Kirjoittaja Aihe: Chilijamppa 2018  (Luettu 9364 kertaa)

Poissa Chilijamppa

  • Goat's Weed
  • ****
  • Viestejä: 814
  • Hullu savolainen
    • Profiili
Vs: Chilijamppa 2018
« Vastaus #140 : Toukokuu 16, 2018, 21:28:58 ip »
Ei vielä ihan optimaalinen vihreys vielä lehdissä ja muutenkin iso osa kasveista kuin raiskaamisen jäljiltä parin pikku kasvatuskämmin johdosta, mutta kyllä siitä hyvä tulee ajan kanssa:

Kiinnostaisi kyllä mitä tapahtui. Vähän vinksallaan oli kasvu joo.

Piti oikein tarkistaa että 9-10 litran astioita nuo ovat. Mielenkiintoista seurata millaisia niistä kehittyy ja millainen on lopulta sato. Onko pitkänkin paisteen paikalla vai  meneekö varjoon missä vaiheissa?

Varmaan siksi oli kasvu vähän vinksallaan sisätiloissa kun kastelin kasveja kierrätetyllä ravinnevedellä. Varmasti olisi ainakin ollut syytä tarkistaa ph arvo kierrätetystä liemestä ja tietty en omista minkään sortin ph mittaria laisinkaan. Jatkossa en kyllä kierrätä lientä laisinkaan vesijohtoveden kanssa, niin todennäköisesti kasvit kasvaa paremmin enkä tarvitse ehkä investoida siihen ph mittariin jatkossakaan.

En ole toisaalta vetänyt koko esikasvatusta pelkällä B'cuzz A+B tavaralla alusta loppuun, niin meni opetellessa senkin kanssa tovi jos toinenkin. Jatkossa voisi esikasvatuksen vetää vaikka tuolla Hesi tavaralla ensi kaudella, niin näkee miten se toimii vähän pitemmällä ajanjaksolla.

Kyllä tuossa kasvihuoneen kohdalla aurinkoa ei hirveästi puut varjosta edes kesälläkään, joten kyllä ne aurinkoa saa kesälläkin niin paljon kuin sitä on vaan saatavilla. Jos kesä nyt jatkuu aika lailla lämpimänä ja sadevettä riittää kasteluun jatkossakin, niin tulee varmasti komeita puskia kauden loppuun mennessä.

Aina joka vuosi oppii jotain uutta/ihmeellistä varsinkin niistä kasvatusvirheistä, niin sitten ehkä seuralla kerralla laitetaan taas paremmaksi. 8)
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 16, 2018, 21:41:45 ip kirjoittanut Chilijamppa »