kesäkuu 01, 2020, 18:22:41 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


MarLind77

Aloittaja MarLind77, helmikuu 28, 2018, 00:00:36 ap

« edellinen - seuraava »

MarLind77

Tervehdys Savosta!
Olen 40v. savolaistunut hämäläinen. Chiliharrastukseni ottaa ensimmäisiä varovaisia askeleitaan, oikeastaan konttaus asteella vielä.. kiinnostavaa puuhaa johon olen kovaa vauhtia hurahtamassa ;D
Vaimon ja koiran kanssa asustan Kuopiossa. Harrastuksia ja puuhasteluja: mm. Kirjojen haaliminen ja lukeminen, luonnossa ulkoilu/retkeily, lintujen tarkkailu/bongaus, hiihto, juokseminen, pyöräily. Kotosalla tulee myös kokkailtua ja leivottua inspiraation iskiessä. Koiran kanssa agility treenejä.
Kaikkia näitä fiiliksen mukaan.
Mitäpä vielä kertoisin... kysykee, suotan vastata jos kehtoon.


chilifellow

Tervetuloa palstalle! Chilit vie mennessään.... :thumbup:

Aluksi sitä kasvattelee muutamaa. Sit kohta huomaakin et viidakkoa puskee kotona. Hyvä niin! Antoisaa ja satoisaa kautta.
# www.chiliyhdistys.fi / jäsen 058 #

terppana

Joo se lähtee helposti lapasesta :D Itselläkin tuolla jotain 20 eri lajiketta kasvamassa ja niistä jatkoon sitten parhaimmat :)

Teretulemast ja toivottavasti viihdyt voorumilla :)