tammikuu 23, 2021, 22:58:44 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Moikka!!

Aloittaja chililibre, huhtikuu 05, 2018, 12:45:13 ip

« edellinen - seuraava »

chililibre

Tervehdys kaikille.

26 vuotias kloppi olen ja asustelen helsingin seudulla. Chiliä tullut kasvateltua kohta varmaan kymmenisen vuotta...  ::) taitaa olla itseasiassa aika tarkka luku...  :P  minään rakettitieteenä en juttua pidä (kasvit vaan kasvaa aina vaan luonnossakin :D )  ja varmaan siksi en aikaisemmin ole tänne liittynyt. tänä vuonna kummiskin päätin ottaa harppauksen ja hetken mielijohteesta rakensin DIY NFT systeemin. lajikkeina tällä hetkellä Green Jalopeno, Jamaican Bell, Chiluacle Negro, oma risteyttämä lajike kolmannessa polvessa ja jotain mysteerilajikkeita Goalta. Goalta tuotuja chilisiiduja on muovikassillinen vielä jäljellä jos joku haluaa :DD

laitan kuvia jossakin vaiheessa

Vuorikaskas

Terve! Jos sulla on kymmenen kiloa gooalaisia niin haluaisin miljoonasosan. Kattotaan mitä ne on.    :thumbup:  Omille risteytyksille kanssa peukku.

chililibre

haudihau! Goalta tuoduista lajikkeista ei mitään hajua mitä ne on. Paikalliselle maustekauppiaalle sanoin että onkos siemeniä ja hän alkoi latomaan niitä lapiolla muovikassiin :D hevipussillinen niitä on, en edes tiedä onko kaikki samaa vai eri. todella erilaisia siemeniä ainakin ulkonäöllisesti.
Oma risteytys on lähtöisin African Birds eyestä joka ristittiin bolivian rainbowin kanssa ja sen jälkeen vielä risteytetty pariin kertaan. Se on mullassa tällä hetkellä ollut kohta kaksi vuotta eikä se suostu kuolemaan :D chiliä pukkaa nonstop oli valossa tai pimeässä, ravinteita tai ei :D

chilifellow

Houdihoi! Tervetuloa foorumille.  :thumbup:
# www.chiliyhdistys.fi / jäsen 058 #

Vuorikaskas

huhtikuu 05, 2018, 13:30:25 ip #4 Viimeisin muokkaus: huhtikuu 05, 2018, 13:36:17 ip käyttäjältä Vuorikaskas
Hyvä kun joku tulee tänne foorumillekin eikä tyydy fb:n nopeaan huutelukulttuuriin.  Tuli vaan tosta Bolivian Rainbowsta mieleen kun just hiljattain joku siellä selitti kuinka B.R. ei risteydy minkään muun kanssa.  Jos siellä alkaisi oikomaan juttuja joita huomaa edes täysin virheellisiksi siihen menisi kaikki aika.

Vuorikaskas

Kyllä mulle kelpais goalaiset mysteerit postimerkin hinnalla.  Voin laittaa myös  jotain vastalahjaa.