lokakuu 01, 2020, 15:05:47 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Memmun ekat chilit 2018

Aloittaja memmu, toukokuu 10, 2018, 12:08:16 ip

« edellinen - seuraava »

memmu

https://photos.google.com/share/AF1QipPkpRYqpER55m4FjRRTgOneDWDZf5HMTWEmTBErxf9qhScOAV0jABA0iv5HFGf6_g/photo/AF1QipMi-O_9161d_24iiSXLcwoMIYuFkD68cSnWeMAx?key=enV5RDE3R1RvXzZlUzFfLXcyY1lVX2FMbjctTjdB
(En osaa kuvaa tänne lisätä, mutta toivottavasti tuo linkki toimii minkä takaata pitäisi löytyä...)

Siinä minun ensimmäiset istutukset! Löytyy Cayanne long slim, Capsicum frutenscens x2, Bird´s eye baby, brazilian mini pumpkin ja sugar rush orange. Kasvihuone kasautumassa pihalla heille. Niin toivon, että näistä jotain tulee! :)

Chilivaari

Hyvin näkyy linkistäkin, mutta jos tuosta vielä hiiren kakkosnapilla avaa kuvan uuteen ikkunaan, sen osoite pitäisi pystyä sijoittamaan tänne lisää kuva kuvakkeesta:

Kauanko se sitten pysyy, on toinen kysymys.
Lisäsin tuohon img-tekstin jälkeen width=300, millä pienensin kuvaa. Näet koodin, jos lainaat tätä viestiä. Muuten koodi tulee automaattisesti tuosta painikkeesta.


Hyvin nuo näyttää kasvaneen, mutta hieman vaaleilta vaikuttavat, eli aurinkoon totuttamisessa voi olla vaikeuksia, ellei kasvari suodata UV-säteitä.