syyskuu 18, 2019, 22:44:50 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Hola!

Aloittaja soulman, kesäkuu 01, 2018, 12:29:15 ip

« edellinen - seuraava »

soulman

Tervehdys foorumilaisille!
Tässä tulee nyt pienimuotoinen esittely meikäläisestä ja lähinnä omasta chilin/muiden maustekasvien kasvatus historiastani.

Olen jo pidemmän aikaa seuraillut foorumia, mutta sain vasta nyt aikaiseksi luoda ihan tunnukset tännä. Haluaisinkin kiittää kaikkia foorumilaisia foorumin hyvästä tasosta ja tarjolla olevan informaation määrästä.
Oma kasvatusharrastukseni alkoi lähinnä kiinnostuksesta puhdasta orgaanista ruokaa kohtaan joskus 18 kesäisenä ja olen siitä lähtien kasvatellut erilaisia maustekasveja chilistä basilikaan. ensimmäinen kosketus chileihin oli kasvatuskokeilu silloisen asunnon parvekkeella, taimista joita olin ostanut paikalliselta puutarhalta. kasvatus meni hyvin siihen asti kunnes tuli ensimmäinen myrsky ja raukkaudella kasvattamani hedelmät lentelivät pitkin parveketta. tämän jälkeen siirsinkin kasvatteluni sisätiloihin spna valon alle. Natikka tuntui kuitenkin liian kuumottavalta paloturvallisuuden kannalla ja siirryin myöhemmin kasvattelemaan ensin esl valoilla ja sen jälkeen ledeillä.
sydäntäni lähellä on ympäristöystävällinen ja orgaaninen kasvatus. Foorumilaiset voikin kysellä minulta vapaasti näistä asioista ja pyrin parhaani mukaan tarjoamaan informaatiota oman kokemukseni pohjalta.

-Soulman
Make love to the night

Vuorikaskas

kesäkuu 01, 2018, 18:23:03 ip #1 Viimeisin muokkaus: kesäkuu 01, 2018, 18:31:03 ip käyttäjältä Vuorikaskas
Hola hola moi! 

Natikka on toki paloturvallinen kuin muutkin sähkölaitteet ja turvallisuuden määrää komponenttien ja kytkentöjen laatu ja kunto, mikä usein onkin esleissä ja ledeissä mitä sattuu..

soulman

on kyllä joo, mutta itselläni oli lähinnä kauhuskenarioita mielessä lampun putoamisesta yms. myönnän kyllä että kuvaamani skenaario ei ole kovin realistinen, mutta jos nukun paremmin yöni ledeillä kasvatellessa niin mielestäni se on jo itsessään hyvä syy päivittää valaisin.
minulla on myös kaksi koiraa jotka ovat kämpillä silloin kun itse olen töissä ja se herätti myös huolenaihetta. ledeissä on myös se etu että ei tarvitse enää ilmanvaihtoa lämmön kontrolloimiseksi.
Make love to the night