Kirjoittaja Aihe: Tupakan kasvatuksen kurssi  (Luettu 5345 kertaa)

Poissa anttipellonpaa

  • Zibula
  • Viestejä: 8
    • Profiili
Tupakan kasvatuksen kurssi
« : Kesäkuu 13, 2018, 19:31:14 ip »

    TUPAKAN KASVATUKSEN KURSSI

Finnish Organic Tobacco Company Oy järjestää tupakan kasvatuksen kurssin lauantaina 7.7.2018
klo 13. Kurssi kestää noin 4 tuntia ja pidempäänkin, jos kysyttävää ja keskusteltavaa riittää. Kurssi pidetään maatilallani Alavudella, 1895 valmistuneessa pohjalaistalossa osoitteessa Annalantie 13 B, 63410 Rantatöysä. Hinta on 100 € osallistujalta, sisältäen arvonlisäveron.  Lähetän ilmoittautuville sähköpostilla laskun ja kartan, koska navigaattori ei osaa tänne ihan perille asti. Saamme siis opiskella täällä tupakan kasvatusta rauhassa jopa amerikkalaisilta vakoilusatelliiteilta..

Olen tosiaan ainakin vielä Suomen ainoa virallinen tupakankasvattaja ja lisäksi kasvattamani tupakka on sertifioitua luomua. Kasvatan luomutupakkaa ja myyn sen perustamalleni osakeyhtiölle Finnish Organic Tobacco Company Oy:lle, joka jalostaa tupakan lehdet luomutupakkatuotteiksi ja markkinoi ne.

Kaupan tupakkatuotteiden hinta nousee. Tee siis itse omat tupakkatuotteesi. Jos kasvatat tupakkasi itse, niin vältät kaupan tupakoihin lisätyt ammoniakit ym., sekä lannoite- ja kasvinsuojeluainejäämät, jos kasvatat tupakat luomusysteemillä. Säästät rahaa ja saat itsellesi myös mielenkiintoisen harrastuksen. Tupakan kasvatus omaan käyttöön on täysin laillista. Tupakkatuotteiden käyttöä en toki kannata, koska eihän se missään muodossa terveellistä ole.

Voit myös tehdä tupakan tuottamisesta itsellesi oman bisneksen.

Kurssilaiset saavat kirjalliset ohjeet siemenestä tupakkatuotteeksi, sekä Finnish Organic Tobacco Company Oy:n entisen salaisen mällitupakan teko-ohjeen. Käymme läpi tupakan historiaa, oman ”tupakkateollisuuteni” alkua ja monia matkan aikana vastaan tulleita koukeroita, sekä siementen idätys ja taimien kasvatus, kasvupaikan valinta, lannoitus, taimien istutus, tupakkakasvin hoito kasvuaikana, tupakan korjuu, lehtien tuleentumisen jatkaminen korjuun jälkeen, lehtien kuivaaminen, lehtien fermentointi, lehtien säilytys, lehtien leikkaaminen, siementuotanto, jatkojalostus kääretupakaksi, pureskeltavaksi mällitupakaksi ja nenänuuskaksi, luomukasvatuksessa huomioitavat asiat, tupakan tuotanto yritystoimintana ja uusi tupakkalaki vuodelta 2016.

Tupakan siemeniä, antiikkisia Suomessa vuonna 1945 valmistettuja keräilypiippuja ja ”yrttileikkureita” voi ostaa kurssin yhteydessä.

Kurssin suorittamisesta saa todistuksen.

Samalla reissulla voit poiketa vaikka Keskisen Vesan kyläkaupassa, joka on noin 9 kilometrin päässä maatilaltani. Siellä voit jo säästää kurssin hinnan takaisin ennen tupakan kasvattamistakaan… 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:
Antti Pellonpää
toimitusjohtaja
Finnish Organic Tobacco Company Oy
anttipellonpaa@hotmail.com
050 567 6006

Poissa Vuorikaskas

  • Fatalii
  • *****
  • Viestejä: 1290
    • Profiili
Vs: Tupakan kasvatuksen kurssi
« Vastaus #1 : Kesäkuu 13, 2018, 19:39:40 ip »
Voit myös tehdä tupakan tuottamisesta itsellesi oman bisneksen.

Kuinka sitä voisi myydä, siis eikö laki estä?  Tupakkaverot maksuun vaan niin onnistuu vai?  ed. vai onkohan viittaus siihen, että joku saattaisi suunnitella tupakkatehtailua paikallisin lisäaineettomin tupakoin ja tuottajia tarvittaisiin...

ed2.  Hö, voishan sitä lukeakin kokonaan.  Taitaa olla uusia asioita kurssi-ilmoituksessa verraten viime vuoteen.   "Finnish Organic Tobacco Company Oy:lle, joka jalostaa tupakan lehdet luomutupakkatuotteiksi ja markkinoi ne."

Itselläni on muuten ennen sotia painettu tupakanviljelyn opaskirja.

« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 14, 2018, 10:56:23 ap kirjoittanut Vuorikaskas »