heinäkuu 05, 2020, 07:36:03 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


mistä saa kuivurin ja myllyn

Aloittaja Sibaleh, helmikuu 27, 2006, 21:23:18 ip

« edellinen - seuraava »

asking

Laitoitko termarin anturin tuon keskellä olevan putken kyljestä  läpi, lähelle vastuksia ?

JyriT

Termarin anturin paras sijoituspaikka tuntus olevan alimman kuivatustason pohjan  tuntumassa n. puolivälissä sädettä. Läpiviennin tein sieltä tötterön ja pohjalevyn välistä.
Parempi vois melkein olla porata pieni reikä pohjalevyyn ja tuoda anturi siitä pienen putken(joku 5cm) päähän nököttämään.
Jos nyt tekisin uudelleen tuon saman niin toisin termarissa olevat ledit myös lootan ulkopuolelle, siihen virtakatkasijan/potikan lähimaastoon. Olisi huomattavasti helpompi seurata termarin toimintaa. Ja integroitu lämpömittari olis kans aika jees.. :)
Nyt mä syön noi kaikki värilliset nakit pois, enkä huuda yhtään..
** AnonyymitChilinHydroKasvattajat **

pepevara

Jos jotakuta vielä kiinnostaa OBH Nordican hyötykasvikuivuri, niin löysin plussa.com:ista elokuun 2009 loppuun voimassa olevan tarjouksen; saattaa tosin olla että nuo tarjoukset vaativat Plussa-kortin.

Linkki on aikamoinen 400-merkkinen hirviö, joten lyhensin sen tähän muotoon: http://tinyurl.com/lzzdj4

Alla tiedot laitteesta ja tarjouksesta:

OBH Nordica Fruit & Mushroom Dryer hyötykasvikuivuri

39,90 €
Norm. 59,90 € | Etusi -20€
1.8.-31.8.2009

Kuivaa tehokkaasti kaikenlaiset sienet, hedelmät, vihannekset ja yrtit, ilman lisäaineita (sokeria tai suolaa), ainesten vitamiinit säilyvät, ja maku pysyy luonnollisena ja tuoreena jopa vuosia, alhainen kuivauslämpö ja nopea tuuletus takaavat hyvän kuivaustuloksen, moottorissa tuuletin, 5 kuivaustasoa, halkaisija 34 cm, teho 240W, väri valkoinen, takuu 2 vuotta.
8-methyl-N-vanillyl-6-nonenamide

Mikho

Mistä löytyy edullisia kuivureita Lahdessa?

Viltsu777

Hong Kong puljut myy Wirta-merkkistä kasvikuivuria vajaa 30e hintaan. Itse ostin Keravan Honkkarista moisen. Ei varmasti ole markkinoiden huippua, mutta saa nyt välttää. Tuntuu, että kuivausteho ei kauhean suuri ole.
#758


keto

Mulla on tuo Wirta-kuivuri sekä juuri tuollainen Krupsin kahvimylly. Molemmat ajavat asiansa oikein hyvin. Innokkaana kokkaamisen harrastajana käytän Krupsia maustemyllynä kaikenlaisten mausteiden silppuamiseen- eritoten hintaansa nähden se on ollut loisto-ostos  ;D

Mutta kuten toisessa threadissa avauduin, kahvi jauhetaan sitten ihan eri kalustolla. Ainakaan espressomyllyä tuosta Krupsista tuskin saa tekemälläkään, mutta se ei toki tässä ole pointtinakaan...
CAVOK

-V-

Saako noita (esim. Braun) myllyjä nykyään mistään? Googletus viittaisi vähän siihen suuntaan, ettei moista enää valmistettaisi / tuotaisi maahan. Myöskään mitään vastaavaa ei kauppoja kierrellessä ole sattunut silmään.
Euromarketista tarttui mukaan Linea-merkkinen terillä varustettu vehjas, mihin lie tarkoitettu, pakkaus ja käyttöohje eivät kuuluneet mukaan. Säiliöllä oli sen verran kokoa, että chilit ympäri lentäessään pysyivät tehokkaasti erossa teristä. Kaiken heiluttelun jälkeen tuloksena oli hyvin karkeaa rouhetta/silppua.
Saahan noita vaikka millaisia tehosekoittimia, hinta vaan tuppaa olemaan monta kertaa sen parikymppiä, mitä tässä ketjussa on esim. tuolle Braunille ilmoitettu...

Mikho

Krupsin mylly on kyllä osoittautunut kelpo masiinaksi ja hintaa oli tosiaan 25,90. Kuivuri Motonetista.

-V-

Lainaus käyttäjältä: kapsikumi - marraskuu 23, 2009, 20:54:22 ip
Krupsin mylly on kyllä osoittautunut kelpo masiinaksi ja hintaa oli tosiaan 25,90. Kuivuri Motonetista.


Kuinka hienoa jauhetta tuolla Krupsilla saa aikaan? Ehkä voisin huomenna poiketa duunimatkalla Prismassa tarkistamassa, myyvätkö moista (nettisivujen mukaan eivät, viidenkympin Krupsia kyllä löytyisi)...

Mikho

20sek ihan pölyksi jos on kunnolla kuivattu. Suosittelen.

-V-

Nostoa...

Olisiko muita kahvimyllyn ostopaikkoja tiedossa kuin Prisma? Siellä ei nimittäin ollut moisia lain.

Chilivaari

marraskuu 26, 2009, 19:15:52 ip #32 Viimeisin muokkaus: marraskuu 26, 2009, 19:25:15 ip käyttäjältä Chilivaari
Tuon näköisen ruotsalaismyllyn hankin pari vuotta sitten Stockmannin tarjouksesta kait 23€. Huteraa muovia, mutta on se pari satoa jo jauhanut ja kahvia lisäksi.


Merkki on C3. Taitaa tuolla Markantalossa, mistä kuvan löysin, olla nyt joku toinen halpamalli.

Edit: Gigantissa näkyy olevan pariakin merkkiä: http://www.gigantti.fi/catalog/pienkoneet/fi_coffeemakers/kahvinkeittimet

TunturiTiger

Lainaus käyttäjältä: Chilivaari - marraskuu 26, 2009, 19:15:52 ip
Tuon näköisen ruotsalaismyllyn hankin pari vuotta sitten Stockmannin tarjouksesta kait 23€. Huteraa muovia, mutta on se pari satoa jo jauhanut ja kahvia lisäksi.

tarttuuko kahviin makua?

MasaT

Clas ohlssonilla näytti olevan ruostumattomia myllyjä myynnissä. Tuon halvemman voi sitten ostaa kahville ja tyyriimmän chilille. ;)
http://www.clasohlson.fi/Siteseeker/Search_o.aspx?q=kahvimylly

jewe


Tuollaisella värkillä jauhan omat chilit. taisi maksaa alkusyksystä jotain 39€ gigantissa. Ei halvimmasta päästä mutta tekee tosi hyvää jälkeä ja jauhatuskarkeuksiakin taisi olla peräti 17 erilaista.

Chilivaari

Lainaus käyttäjältä: TunturiTiger - marraskuu 26, 2009, 19:50:50 iptarttuuko kahviin makua?


Aivan ihanasti ensimmäisiin jauhatuksiin. Olen sitä täällä jossakin kehunutkin.  :D

jewe

Pitäisi varmaan itsekin joskus kokeilla jauhaa kahvipapuja. On varmaan aikalailla chilipölyä tuolla myllyn sisuksissa.

-V-

Jollakulla tiedossa, paljonko Gigantissa riistävät noista? Vähän epäilyttävästi ilmaistu tuolla nettisivulla...

Stockalla vois tietty käväistä katsomassa, mikä on meininki. Ei sijaitse niin jumalan selän takana kuin Gigantti.

-V-

Kävin sitten Sokokselta poistamassa tuollaisen Krupsuttimen. Sieltä siis löytyy, hintaan 25,90€.

Stockalla oli myös noita C3-merkkisiä, hintaa oli 24,90€, mutta päädyin Krupsiin jämäkämmän olemuksen johdosta.

Kohta lieneekin aika päästää helvetti valloilleen keittiössä...