syyskuu 18, 2019, 22:45:32 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Tervehdys Keski-Suomesta

Aloittaja Marko S, joulukuu 11, 2018, 23:22:17 ip

« edellinen - seuraava »

Marko S

Piti sitten oikein rekisteröityä tälle foorumille, kun parin kesän ajan olen chilejä "kasvattanut" ystäväni esikasvatetuista taimista.

Chilikiinnostus on toki alkanut jo paljon aiemmin mutta nyt tuntuu, että tämä keski-ikäinen mies Laukaasta kokeilee itselleen jotain vähän uudempaa ja erilaista.

Kasvilamppu ja "pienoiskasvihuone" tuli hankittua, samoin kasvuturvetta + siemeniä. Kaikkiaan reilu 10 lajiketta chilejä olen nyt juuri kylvänyt, kun en malttanut odottaa kevättä. Toivottavasti niistä (ensimmäistä kertaa alusta asti itse) saisi muutaman kasvin jopa tuottamaan satoa tänä vuonna.

Tältä foorumilta saa varmastikin neuvoja ja apua niihin mahdollisiin sudenkuoppiin, joita matkalle voi mahtua. Katsotaan, miten tässä käy.

MRgreen

Kyllä se jo tiedetään mitä siinä käy ☝️ Tervetuloa ja hyvää matkaa!

Pink

Tervetuloa joukkoon! Jos ennustaa pitäisi, komppaan MRgreeniä: laukallehan se lähtee, Laukaassakin.  ;D
Sytytysneste ja tulitikku harvoin ratkaisevat ongelmia, mutta vihannespunkkeihin ne tehosivat.