Kirjoittaja Aihe: J.V:n Komerokasvatukset 2019  (Luettu 667 kertaa)

Poissa J.V

  • Zibula
  • Viestejä: 7
    • Profiili
J.V:n Komerokasvatukset 2019
« : Joulukuu 18, 2018, 11:58:33 ap »
Hei vaan kaikille!
Tuli innostuttua taas tästä chilien kasvatuksesta ja päätin ensimäistä kertaa tänne jonkinlaista päiväkirjaa laittaa.
Tällä hetkellä kasvatukset on pakko pitää tuolla komerossa ja siellä keinovaloina toimii nyt 185W(oikeita) kiinan LED ja kaveriksi tulee vielä 400w SPNA eli toiveita on saada jonkinlaista kasvua ja ehkä jopa satoakin aikaan. Komero ei ole kuin 1,2m x 2,4m joten sinne ei montaa kunnon chiliä mahdu.

Tässäpä pientä kasvatuslistaa:

FG Jigsaw
Petenero
Black Naga
Congo, Yellow

Käytössä on 3 Trofast NFT:tä joissa nuo nyt kasvaa. Congo luultavasti joutuu turpeeseen tai jollekkin muulle kasvualustalle.

Vielä muutama huono kuva.

Congo,YellowBlack NagaFatalii Gourmet JigsawPetenero


Poissa J.V

  • Zibula
  • Viestejä: 7
    • Profiili
Vs: J.V:n Komerokasvatukset 2019
« Vastaus #1 : Tammikuu 06, 2019, 19:26:38 ip »
Päivitystä tännekkin kun on jonkinlaista kasvua tapahtunut. Suunnitelmissa olisi laittaa kolme chiliä vielä itämään ja lajikkeiksi katselin alustavasti Harold St Barts, Aji Cristal ja Turkish Pepper. Congo ei jostain syystä oikein ole kasvanut ja lehdet kasvaa aluksi todella vaaleina ja sitten pikkuhiljaa saavat vähän väriä. Congo oli samassa NFT:ssä tuon Black Nagan kanssa ja se taas voi hyvin vaikkei niin nopeaa kasvua olekkaan kuin Jigsawilla ja Petenerolla, Laitoin nyt tuon Congon tuoreiden liemien kanssa karkkirasiaan ja seurailen tilannetta. Petenerolla on myös lehtien reunat vaaleammat mutta tuntuu kasvavan hyvin niin en pidä ainakaan toistaiseksi kovin vakavana. PH ja EC arvot olen nyt muutaman päivän välein tarkistanut ja PH on aika tasan 6 ja EC 1.6. Pari vuotta vanha Aji Norterno Voi nyt myös ihan hyvin kun sai kunnon lannoitetta ja valoa natkikalta ja lediltä. Uskomaton kasvi kyllä! Ollut vaimokkeella töissä ikkunalla johon ei koskaan paista suoraan aurinko, välillä on ollut todella karulla pidolla, mutta silti se on joka kesä jokusen podin tehnyt maisteltavaksi.
Jigsaw
Petenero
Congo

Black Naga
Aji Norterno