helmikuu 20, 2020, 01:30:07 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Radikalin Paluu - Kausi 2019

Aloittaja Radikal, joulukuu 28, 2018, 11:35:42 ap

« edellinen - seuraava »

Radikal

Hellou chilien ystävät,

Tänne "etelään" muuton takia pari vuotta taukoa alla aktiivisemmasta chilien kasvattelusta. Viime kesä meni frendiltä saadulla paprikan ja jalapenon taimella joista sitten vielä entisen asunnon lasittamattommalla parvekkeella tuulenpuuska onnistui katkomaan varren paprikasta :(

Vaan tulevalle kaudelle on kaapin kätköistä löydetty fataliin laatusiiduja, just ne tuossa idätyslautalle laitoin tänään(28.12.2018).
Taimethan tunnetusti tarvitsevat sitten rutkasti valoa, sen puolen hoitamiseen löytyy isohko ledipaneeli ja tarvittaessa jopa 400w natikka.
Multakasvatustahan sitä varmaan taas luvassa, lautalta> jogurttipurkkiin > 1,75L maitopurkkiin > 10L ämpäriin; olis ainakin suunnitelmana tuttu. Lannoitteena sama harrastuksen alkuaikoina hankittu purkki puutarhan kesää, on muuten riittoisaa tavaraa se!

Lautalle päätyi:
1. C.Annuum - Jalapa 2kpl
2. C.Baccatum - Omnicolor 2kpl
3. C.Baccatum - Aji Angelo 2kpl
4. C.Chinense - Habanero Caribbean Red 3kpl
5. C.Chinense - Peach Trinidad Scorpion 3kpl
7. C.Chinense - Cheiro Roxa 3kpl
8. C.Baccatum - Lemon Drop 3kpl


Fotojakin piti laittaa, mutta eihän siitä mtn tullut vaikka kokeilin dropboxia, onedriveä ja google driveä :(

Petteri Nuora

Hyviä lajikkeita valikoitunut! Ite kanssa just pohdiskelen että miltä sivulta linkitän kuvat päiväkirjaan  :o