helmikuu 17, 2020, 12:38:51 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Jättilampaan kausi 2019

Aloittaja Jättilammas, helmikuu 19, 2019, 23:58:10 ip

« edellinen - seuraava »

Jättilammas

Myöhässä liikkeellä. Uuden kämpän kasvatuskapasiteetti ei oikein innosta ja oluen paneminen uutena harrastuksena vei hetkeksi mukanaan, mutta viimein muistin että pitää sitä sentään jotain laittaa kesäksi kasvamaan.

Kotioven eteen mahtunee 4-5 kasvia joista yksi on pyhitetty ihan tavalliselle paprikalle. Alla olevasta joukosta vain osa siis selviää jatkoon.

C.chinense

Habanero Hot Lemon
Hainan Yellow Lantern
Peach Sugar Rush

C.baccatum

Lemondrop
Cap 267

C.annuum

Farmer's Jalapeno
Multicolored Jalapeno

Lisäksi tavallinen paprika mallia Zlata. 

Jättilammas

Vaikea vuosi on ollut kasvatuksien suhteen, lähinnä omasta laiskuudesta johtuen. Kausi alkoi myöhässä ja en saanut aikaiseksi virittää tuota kasvulamppua joten taimet kituutteli pitkään Ikean yrteille tarkoitetun lampu alla. Kun sain vihdoin kasvit lamppujen alle niin alkoi tuosta kasvamisestakin tulla jotain.

Vain kolme tainta pääsi tällä kaudella jatkoon: Multicoloured Jalapeno, Lemondrop ja Hainan Yellow Lantern. Jälkimmäinen ei oikein tahdo jaksaa kasvaa, mutta jallu tuottaa kivan näköisiä kukkia ja podeja.

Huonoja kuvia kasveista ja aurinkoon totuttelustaÖ