toukokuu 26, 2020, 10:19:11 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Kevätmessuille vapaaehtoisia

Aloittaja MRgreen, maaliskuu 24, 2019, 17:43:00 ip

« edellinen - seuraava »

MRgreen

Helsingin Messukeskuksessa järjestetään 4.4.-7.4. jokakeväiset Kevätmessut jossa myös Chiliyhdistys on edustettuna. Yhdistys myy taimia, arpoja, lehtiä, paitoja ym. vaatteita sekä tietenkin vastailee yleisön kysymyksiin. Paikalle tarvitaan aina reippaita vapaaehtoisia joita taas toivotaan reilusti mukaan. Varsinkin sunnuntaille olisi kova tarve saada porukkaa.  Tapahtumapaikka on yleisölle avoinna messupäivinä 10.00-18.00 välisenä aikana. Yhdistys kustantaa  osallistujille matkakulut, ruuat ja kahveet. Mitään valtavaa asiantuntemusta chilistä ei tarvita, tiedämme joka tapauksessa aina kysyjää enemmän.

Kevätmessut ovat varsinkin tänä vuonna yksi yhdistyksen tärkeimmistä tapahtumista, varsinkin kun Chilifestejä ei järjestetä. Kaikkia kynnelle kykeneviä siis pyydetään liikkeelle!

Joten, jos kiinnostaa, laita yyveetä minulle tai PP:lle.

PP

Noiden lisäksi päivystäjät saa tarvittaessa yhdistyksen t-paidan, jos ei ole aiemmin saaneet tai paita on kulunut. Hupparin saa ostaa puoleen hintaan (20 €).