helmikuu 27, 2020, 06:16:55 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


O:Taimia tampereen seudulta

Aloittaja Alppa, huhtikuu 24, 2019, 21:55:28 ip

« edellinen - seuraava »

Alppa

Nyt tuli yllätyshankintana kasvihuone pihaan ja enää ei kerkiä idättään oikein mitään. Jos jollakin on ylimääräisiä taimia chilejä/tomaatteja niin saa tarjota. Putki nft olisi tarkoitus laittaa kasvariin ainakin toiselle seinälle.

Aleksi

sorrii

Mulla on ihan v...sti !! Peltolammilla ... Ehkä  ;)
Alkaa oleen vähän ahdasta. En tässä listaa voi julkaista kun en oo vielä laskenut mitä noista pidän itse. Varmasti löytyy ainakin jokunen Chinense: Naga, Charapita, Cajamarca; Annuumeja monenlaisia - yleensä vähän erikoisempia lajeja tapani mukaan; Baccatumeja löytyisi jättikokoinen Aji Amarillo; Aji Fantasyjä kahta väriä (valkoinen ja keltainen) Sugarrush Orange ... Yritän tänään - huomenna - jne. laskea ja suunnitella omat istutukset. Vähän kiirettä pitää ....
ø¤º°`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`Fuck Google!`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤øø¤º°`Ask Me!°º¤ø,¸¸,ø¤º°``°º¤ø,¸¸,ø¤º°``°º¤ø,¸¸,ø¤º°`