marraskuu 12, 2019, 05:24:20 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Chinense ei kasva ebbissä... Apuja?

Aloittaja Sivonen, kesäkuu 18, 2019, 15:32:20 ip

« edellinen - seuraava »

Sivonen

Idätin talvella fidalgo roxan mullassa ja se tekikin kymmenkunta komeaa lehteä. Pesin mullat pois ja nakkasin kasvin lecasoraan. Kastelu ruukkuun alakautta, sillälailla että sora just alkaa kellua ja sitten valuttaa hiljalleen tyhjäksi. Kastelu kolmesti päivässä, kello 6, 11 ja 17. Lannoitteena flora micro ja -mato. Vahvuus ec 2. Aurinko paistaa rehulle aamusta noin kahteen iltapäivällä.

Vaan eipä ole kasvanut mullanpoiston jälkeen kuin muutamia ihan pieniä lehtiä ja joitain nuppuja. Ollut nyt kuukauden pihalla, yölämpötilat käynyt viidessä asteessa pari kertaa. Kasvi ei ole kuiva tai muuten sairaan näköinen. Ei vain kasva.

Samoista siemenistä kasvaneen taimen annoin eukolle, se kasvaa pienessä ruukussa mullassa jo noin 40cm korkeana varjon puoleisella ikkunalaudalla sisällä ilman lannoitetta.

Milläs saisin tilanteen korjattua ja eukon v*ttuilun lopetettua?  ;D

Samalla parvekkeella myös vuoden vanha samaa lajiketta oleva heinä, joka ei myöskään ole kasvanut kesällä juurikaan. Tuntuu että talvella kasvoi eslin alla paremmin. Sama lannoite kuin ebbissä, mutta joka toisella kerralla pelkkää vettä.