heinäkuu 09, 2020, 22:46:54 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Reetan 2020 kasvihuoneessa

Aloittaja Rähinä-Reetta, maaliskuu 02, 2020, 13:36:42 ip

« edellinen - seuraava »

Siika

Kaunista.   Kasveilla kova vauhti,tämä on se hetki missä jään aina jälkeen,täällä kasvari vielä lumen ympäröimä jne
Tärkeintä ei ole voitto, vaan paras palkinto.

Rähinä-Reetta

Lainaus käyttäjältä: Siika - toukokuu 13, 2020, 18:06:32 ipKaunista.  Kasveilla kova vauhti,tämä on se hetki missä jään aina jälkeen,täällä kasvari vielä lumen ympäröimä jne

Kiitos. :) Ei täälläkään voi vielä kesästä puhua, mutta toivotaan lämmintä.

Rähinä-Reetta

kesäkuu 11, 2020, 18:57:49 ip #22 Viimeisin muokkaus: kesäkuu 12, 2020, 12:28:59 ip käyttäjältä Rähinä-Reetta
11.6. Lämmintä ja aurinkoista.

Paprikankasvatus se ei ole yhtä auringonpaistetta, olen saanut heittää menemään taas kahmalokaupalla isoja raakileita vioitusten vuoksi -- sellaisia vaaleita tai ruskeita laikkuja niihin ilmestyy tasaisen tappavasti. Varsinkin suippopaprikat tuntuvat vaikeilta kasvateltavilta.
Olen nyt koittanut pitää lannoitusta hieman hillitympänä, en sitten tiedä onko siinä jotain säätämisen varaa suuntaan tai toiseen. Epsom -suolaa annoin yhden kerran, kun vioitukset ilmestyivät toivoen siinä olevan jotain taikaa, mutta laikkuja vaan ilmaantuu yhä. Jokin -home tai -mätähän se kai on.

Charapón Amarillolla ja El Oro de Ecuadorilla ei ole vielä alkanut raakileen muodostus, ovat tiputelleet kukkiaan. Olenkohan lannoittanut liian harvakseltaan niitä.

Rähinä-Reetta