lokakuu 01, 2020, 21:24:57 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Uusi jäsen

Aloittaja MultaSormi, maaliskuu 10, 2020, 13:01:46 ip

« edellinen - seuraava »

MultaSormi

Morjesta vaan kaikille!
Chiliharrastus alkoi perjaatteessa viime kesänä kun vaimo osti kaupasta valmiin chili puskan minkä iskin sitten takapihan kukkalaatikkoon. Onnistuin jollain ihmeen kaupalla pitämään sen elossa ja satokin oli loistava niin päätin sitten tänä vuonna aloittaa ihan siemenestä ja koukkuun jäin välittömästi. Ensimmäiset siemenet kylvin prismasta ostetusta chilistä jonka jälkeen vasta tajusin asiaa lukea netistä. No sehän on kuulemma se huonoin vaihtoehto ja eikun chilisiemen kaupoille nettiin ja kunnon siemenet ruukkuun. Nyt tilanne on se, että tällä hetkellä kasvaa tosiaan ne kaksi prisman chiliä (istutettu 18.2),yksi sugar rush(istutettu 5.3)sekä yksi starfish yellow (istutettu 5.3)
Kiitos suuresti sisään pääsystä! Tulette varmasti kuulemaan vielä minusta mitä eriskummallisimmilla kysymyksillä varustettuna.

Huru-ukko