marraskuu 30, 2020, 07:02:27 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Uusi kausi, pitkän paussin jälkeen.

Aloittaja niko.m, maaliskuu 11, 2020, 20:48:20 ip

« edellinen - seuraava »

niko.m

Nyt on uudessa osoitteessa asunut jo muutaman vuoden, mutta omakotitalossa on kaikki muu aina mennyt edelle ja kesällä vasta muistanut chilit.

Nyt laitoin muutama viikko sitten tulemaan jalapenoa, black nagaa, ancho poblanoa, championia, tabascoa, pink habaneroa ja locatoa. Tabascosta ei itänyt yksikään, muita on sitten vähintäänkin kaksi kappaletta. Joku 20kpl taimia yhteensä.

Kuvia en jaksa vielä laittaa, jokainen on varmaan taimia kuitenkin ennen nähnyt. Pihalla on vielä huonokuntoinen kasvihuone, tarkoitus sinne jonkinnäköistä askarrella. Aurinkoenergialla toimiva bubbler varmaan todennäköisin.

Muuten kaikki vaikuttaa hyvältä, mutta jollain tavalla Hainan Yellow lantern kiinnostaisi. Monta kertaa meinannut jo ostaa siemeniä, mutta kun siemeniä on loppuelämän tarpeiksi (hamsteriluonne) ja emännälle lupasin että nyt ei lähde lapasesta, niin olen pystynyt vastaan taistelemaan.

niko.m

Koitetaas tomaattia (myöhemmin myös kurkkua). Nyt laitoin itämään Marmunde-pihvitomaattia, Tigerella- ja Moneymaker-runkotomaattia, Romello f1-amppeelitomaattia sekä Tiny Tim-kirsikkatomaattia

niko.m

Tomaatteja itänyt yhteensä 15kpl, kaikkia vähintään kaksi.

Lisäksi poppamies oli lahjoittanut taimia kukkakaupoille, niin piti paikallisesta hakea perus-Naga ja chocolate madballz (ei tarkempaa tietoa mikä tuo on). Oli vielä siten että hinnan sai itse päättää, niin tuli kalliit taimet.

Pitäisi lähes kaikki laittaa jo isompiin ruukkuihin, mutta jotenkin laiskistunut taas.

niko.m

Vieläkin chilit pienissä ruukuissa, tomaatit turvenapeissa. Kurkut sain aikaiseksi laittaa itämään. 4kpl Rhensk Druv ja 4kpl bellaa.