syyskuu 27, 2020, 15:47:59 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Korona haittaa elämää

Aloittaja Chilivaari, maaliskuu 16, 2020, 22:52:55 ip

« edellinen - seuraava »

Huru-ukko

Kumma juttu tämä suomalaisten päättäjien/lehdistön tapa yritää pestä omaa sarkaa arvostelemalla muiden maiden puutteita ja tuoda niitä esiin jonkun yksityisen henkilön näkökulmasta. 

 https://yle.fi/uutiset/3-11321610

Etenkin kun Suomen hoiva- ja loppukiitokodeissa sattuneet koronan aiheuttamat kuolemantapaukset olisi helposti selvitettävissä hallituksen määräyksellä.
Mainitussa jutussa joka kolmas koronaan kuollut on ollut hoivakodissa tms.
Sama pätenee kituniemeenkin, tai edes riittääkö, jos joissain hoivakodeissa menehtyneiden määrä on 30 %.

Marinin hallitus tietää hyvin, että niissä ei ole riittävää suojautumiskalustoa, mutta ei ota asiaan mitään kantaa.
Kova päämimisteri, uhraa isoisät- ja äidit. Mutta kai ne joutaa kuollakkin, kun omaiset on ne sinne laittaneet XD, ;). (loppukevennys)

Siika

No ny lääke on keksitty...eilen uutisissa usa president Trump oli sisäisen desifioinnin kannalla eli vähän niinku natsisaksassa piikillä ainetta kehoon ja keinovaloa päälle :o  :o
Tärkeintä ei ole voitto, vaan paras palkinto.

Siika

Elämä jatkuu tosin muutos on ollut suuri ihmisten käyttäytymisessä ja tauti leviää vuorenvarmasti eteenpäin.
Se mikä risoo on että tässäkin huijarit/koijarit ym rahastaa taudin keskelä,kävin apteekista hakemassa kolmen kpl pussukan kertakäyttöisiä hengityssuojaimia p2 no hinta 9,95pkt,käsidesi pieni plo n 3dl 12,95eur,sama toistui normikaupoissakin....samaan aikaan mm Saksassa jaetaan ihmisille ilmaiseksi ko suojaimia metroissa,kaupoissa ym jotta tilanne pysyis kuosissa vaan ei Suomessa,prkl mitä touhua taas
Tärkeintä ei ole voitto, vaan paras palkinto.

MorugaReaper

Jos hallitus määrää pakolliseksi hengityssuojaiden käytön kaupoissa ja apteekeissa yms. pitäisi niitä jakaa ulko-ovella ilmaiseksi. Nyt niiden käyttö tavallisilla kansalaisilla harkinnan varassa tai pelon takia. Itse en käytä ennen kuin on pakko.
Panos-hengityssuojain on kotona vain chilihommia varten.
Samaa paskaa, eri päivä.

Huru-ukko


Siika

Mielenkiinnolla odottelen syksyä tämän yhtäkkisen remuamisen ja asian täysin unohtaneiden ihmisten käyttäytymistä seuraten.Pahanilmanlintu en ole mutta hiukka hermustunut olen,jospa se korona sieltä kuites vielä riemastuu....
Tärkeintä ei ole voitto, vaan paras palkinto.

Huru-ukko

Itse olen aika optimistinen, suomalaiset on äkkiä oppineet turvavälit. Ja ihmiset täällä ei tunge toisiinsa kiinni kuten esim. ranskikset tekee.

Jos joku toinen aalto tulee, se jää huomattavasti pienemmäksi kuin tämä tämän hetkinen tilanne on.

Oma arvaus että tämä korona jatkuu tämänlaisena kuin se nykypäivinä on. Pikkuhiljaa se laantuu kun tartuntaketjut on tuhottu.

Ruotsin tohtori Mengeleä* ja hänen opetuslapsiaan ei Suomeen pidä päästää ennekuin siellä on tilanne yhdenvertainen kuin meillä.

*Hänen ansiostaan ihmisiä on kuollut enemmän kuin esikuvansa kerkesi omin käsin tappamaan.