syyskuu 28, 2020, 04:56:13 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Valmiin kasvin osto

Aloittaja Jaku, huhtikuu 03, 2006, 22:12:59 ip

« edellinen - seuraava »

Jaku

Haluaisin antaa ystävälleni syntymäpäivälahjaksi jonkun mahdollisimman tulisen chilikasvin. Syntymäpäivät ovat jo ensi viikonloppuna ja koska idea tuli mieleen näin myöhään, niin haluaisin tietää myydäänkö Helsingissä jossakin jo valmiita, ainakin alkuun itäneitä, ruukussa olevia chilejä? Ja missäköhän hintaluokassa mahdetaan liikkua? Ja taitaapa siinä samalla tulla sitten itselleenkin ostettua :)

ilmr

Ei kyllä taida edes Pirkka-chilejä kuukauteen olla tarjolla, ellei sitten joku yksityinen taho lahjoita.

tim0


Aji Inferno

Lainaus käyttäjältä: "Jaku"Haluaisin antaa ystävälleni syntymäpäivälahjaksi jonkun mahdollisimman tulisen chilikasvin. Syntymäpäivät ovat jo ensi viikonloppuna ja koska idea tuli mieleen näin myöhään, niin haluaisin tietää myydäänkö Helsingissä jossakin jo valmiita, ainakin alkuun itäneitä, ruukussa olevia chilejä? Ja missäköhän hintaluokassa mahdetaan liikkua? Ja taitaapa siinä samalla tulla sitten itselleenkin ostettua :)


Jollei muu auta, multa saa ylimääräisen varsin huippuchilin taimen, mallia capsicum baccatum ja lajikkeen nimi Starfish (Brasiliasta). Laita henkilökohtaista mailia jos kiinnostaa...

täysin vihree

Ostin tänään Hakaniemen torilta riotin, jalapenon ja kasvattajan oman kokeilun, jonka nimi oli joku dragon. Tarjolla oli myös habaneroja. Koitapa onneasi siellä!

täysin vihree

Hups. En huomannut, että viestisi oli huhtikuulta! No, muille tiedoksi kuitenkin...

Horst

Ai että Hakaniemen torilta puskia? Pitääpä tsekata heti huomenna.

täysin vihree

Jep. Joku luomuviljelijä heppu oli myymässä Sokoksen puoleisessa kulmassa. Hyvinvoivia kasveja olivat.