toukokuu 29, 2020, 12:27:47 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


onko lemmikkejä

Aloittaja Pertsa, toukokuu 20, 2006, 21:37:04 ip

« edellinen - seuraava »

Caderusso

Meidän Eepu saa kerran viikossa mikropizzaa, kun se on sen parasta herkkua :)

Ja on sanomattakin selvää että Eddie on varsin tarkka pizzastaa. Ei parane kuvaajankaan mennä liian lähelle ;)Kun se sille tuulelle sattuu niin tuon pienen russelin sisällä on 500 vihaista pitbullia yhdessä kiinteässä pakkauksessa  :D

Julli-

Melko eeppisen olonen hurtta tuo Eddie :D

Caderusso

Lainaus käyttäjältä: shibari - elokuu 26, 2010, 13:32:50 ip
Melko eeppisen olonen hurtta tuo Eddie :D

Eddie määrää täällä nenäinniemen alueella ja läheisessä koirapuistossa. Nopea oppimaan uusia juttuja sekä myös uusia huonoja tapoja :)
Ei hetkeäkään epäröi hyökätä itseään 4 kertaa isomman dobermannin tai vastaavan kimppuun  ;D
Jack Russeleistahan sanotaan muutenkin että on "iso koira pienen koiran vartalossa".

Kaikkein erikoisin juttu minkä olen Eddiestä huomannut. Pari vuotta sitten oltiin rantalenkillä illalla ja Eddie näki ekaa kertaa siilin. No sehän meni heti tervehtimään, eli tökkäsi nenällään siiliä ja yritti kääntää siilin ympäri. Tästähän seurasi se että hölmö-eepu sai piikeistä nenäänsä ja säikähti. Sen jälkeen jokaikinen kerta kun lenkillä nähdään siili, Eddie säntää siilin viereen, nostaa koipea ja kuseksii siilin niskaan ja jatkaa tyytyväisenä matkaansa  :D

rasse

Lainaus käyttäjältä: Caderusso - elokuu 26, 2010, 13:29:07 ip
Meidän Eepu saa kerran viikossa mikropizzaa, kun se on sen parasta herkkua :)

Ja on sanomattakin selvää että Eddie on varsin tarkka pizzastaa. Ei parane kuvaajankaan mennä liian lähelle ;)Kun se sille tuulelle sattuu niin tuon pienen russelin sisällä on 500 vihaista pitbullia yhdessä kiinteässä pakkauksessa  :DSamanlainen ilme kuin tyttäreni Welshi Corgilla kun sen ruokailua häiritään  :D

Caderusso

Lainaus käyttäjältä: rasse - elokuu 26, 2010, 13:55:52 ip
Samanlainen ilme kuin tyttäreni Welshi Corgilla kun sen ruokailua häiritään  :D

Kun tarkemmin mietin, niin silloin kun itse syön pizzaa ja mua häiritään, taidan itsekin näyttää tuollaiselta  ;D ;D

Räyhis

http://ruokaa-ja-muutakin.blogspot.com/

Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.

Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset

Caderusso


aropupu

Kissoja löytyy, määrä: Liikaa.

omien lisäksi löytyy tälläinen pesue tällähetkellä tuolta vessasta:Näiden emo kuoli jokunen päivä sitten. Tulivat meille pullopennuiksi kasvamaan, ja näille etsitään omat kodit sitten kunhan tuosta kasvavat ja voimistuvat :)

Fire

Onhan tossa pari kissaa.
Toinen kävi just laatikolla paskalla ja murisi sille. (siis ilmeisesti sille ulosteelle, mutta en kysynyt)
Tuli vaan mieleen että olikohan mirri käynyt yöllä Naga Moricheja maistelemassa.
:D

Mättö

Kyllähän noita löytyy. Yks sekarotuinen maatiaiskissa. Ja niinku profiilikuvasta voi päätellä ne ketkä tunnistaa, ni tollanen 5 kuukautinen leonbergin pentu.
-We can't stop here! This is bat country!!-

ottulo

Tänne tuli reilu viikko sitten toinen kissa ton parivuotiaan kaveriksi. Siinä onkin ollut tekemistä kun siivoaa ton jälkiä, kun se tietysti kiertää kämpän kaikki paikat läpi ennen kuin oppii minne ei kuulu mennä. Pari chilipuskaakin on saanut kärsiä, esimerkiksi nagasta irtosi oksa mukanaan muutama raaka podi... PI 260560 menetti pari podia myös, ne oli kylläkin pureskeltu täyteen reikiä siinä sivussa. Aloitteleva chilikissa?

mohla

Täällä laumaan kuuluu Herttakoiralainen rodultaan Parsonrusselinterrieri. Ihmisläheinen ja energinen otus, jolle kaikki kaikessa on pallot. Pallon kun näkee, niin ei pieneen päähän sitten muuta mahdukaan.Koiruudella on ikää 1,5v. Oon alkanut normilenkkien lisäksi pyöräillä koiran kanssa, jolloin kiireessä saa tarvittaessa otuksesta virrat pois pyörälenkillä.

Ilmeisesti näillä (Parsoneilla) on taipumuksia eroahdistukseen, joka Hertan tapauksessa ilmenee yksin jäädessä ulvontana ja haukkumisena. Ei onneksi tuhoa mitään, mutta eipä toi ahdistus tolle koiralle voi hyvää tehdä. Pikkuhiljaa alkaa kuitenkin koulutus tepsiä eikä ole tarpeita ollut hommailla mitään ihmepantoja tms. Rivitalossa kun asutaan, niin koiran haukunta haittaa onneksi vain kahta naapuria. Nyt kouluttaminen hauskuuttaa kaikkia, kun isäntäväki ramppaa sisään ja ulos kämpästä kuulostellen haukkuuko vai ei ja onnistumisien myötä pidentää poissaoloaikaa. :D Muuten koiruus onkin oppinut kaikenlaista ja on isännän paras kaveri.  :)

Eman

5 vuotias adhd/ylisosiaalinen tiibetinspanieli uros, varustettuna "puujalalla."
Huhhuh..

jeQQ

Pikkuinen päätti nauraa kuvaajalle


jewe

Viikko sitten muutti kotiin kaksi uutta kissanpentua ja tässä pojista kuvat, vaikka yhteiskuvaan on hankala kavereita saada.


Yläkuvassa Bobi poseeraa kameralle ja alakuvassa Dani.

Chileihin kissat eivät ole vielä päässeet tutustumaan kun kaikki kasvit vielä ulkona, mutta jännityksellä odotetaan maistuuko heille sitten joskus podit vai lehtivihreä. :)

keto

Jewe, jos nuo pikkuiset ovat ragdolleja kuten näyttää, onnittelen hyvästä valinnasta. Mulla on kolme raggaripoikaa, enkä vaihtaisi pois :-)
CAVOK

-mIDE-


Standard Schnauzer - Pepper & Salt

keto

Tuo snautseri on myös nätti kuin mikä, ystäväperheelläni on käppyrä joka on tosi lutunen :-)
CAVOK

ozmium

ON! Kaksi kappaletta kissoja:

Edi (kulkee talvisin nimellä myös Läski, tai yleisesti ympäri vuoden Jojo-Laihduttaja)Ja sitten on Teho:


jewe

keto, ei ole Ragdolleja vaan Birmoja, upeita kissoja nekin ovat.