heinäkuu 11, 2020, 22:55:20 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


onko lemmikkejä

Aloittaja Pertsa, toukokuu 20, 2006, 21:37:04 ip

« edellinen - seuraava »

Outi


jussipupu

Kolme kissaa... Ehkä kuvat kertoo enemmän, kuin kymmenen sanaa?

http://jussipupu.1g.fi/kuvat/Kissat+studiossa+16112006/

Sunnikka

Pari hassua marsua sekä pienenpieni roborovskin kääpähamsteri.
http://tammis.to/~sunnikka/marsut/
(Hamsterilla ei vielä sivuja, tokkopa tuleekaan)
Hurrrrrrrjan hyvää.
#293

http://sunnikka.vuodatus.net
-Sunnikan (B)Lokikirja. Elämää tai ei.

Malla007

[quote="Aji Inferno
Ylemmässä kuvassa telkun päällä näkyy ilmiö, jota lapsena kutsuin nimellä "häntähäiriö tv-kuvassa"... :)  Häntää kun on kissan välillä välttämätöntä roikottaa juuri kuvaruudun ylitse, ja mieluusti vielä heiluttaa. ;)[/quote]

Juuh... tuttua touhua... ja jos koneella yrittää vääntää jotain helkkarin virallista tekstiä niin ensin kävellään näppäimistön päällä ja lisäillään tekstiin kaikkee mukavaa, ja sitten hypätään näytön päälle ja tulee "häntähäiriö näytölle".. mukavia otuksia :D

p.s... enpä näköjään osaa vieläkään lainata vaan osaa tekstistä... blondi... ainaki sisäinen sellanen :D

Aji Inferno

Lainaus käyttäjältä: "Malla007"[quote="Aji Inferno
Ylemmässä kuvassa telkun päällä näkyy ilmiö, jota lapsena kutsuin nimellä "häntähäiriö tv-kuvassa"... :)  Häntää kun on kissan välillä välttämätöntä roikottaa juuri kuvaruudun ylitse, ja mieluusti vielä heiluttaa. ;)

Juuh... tuttua touhua... ja jos koneella yrittää vääntää jotain helkkarin virallista tekstiä niin ensin kävellään näppäimistön päällä ja lisäillään tekstiin kaikkee mukavaa, ja sitten hypätään näytön päälle ja tulee "häntähäiriö näytölle".. mukavia otuksia :D

p.s... enpä näköjään osaa vieläkään lainata vaan osaa tekstistä... blondi... ainaki sisäinen sellanen :D
Kissaa ei voita mikään..! ;)  Voi, kaikki ne tenttini, joihin valmistautumista aikanaan esti paljon vakavampi ilmiö kuin "häntähäiriö"... Kissan mielestä kun mikään ei missään tapauksessa voita tenttikirjan - tai vaikka pelilaudan - päälle asettumista, nautinnollisesti kehräten...

Ja kaikki ne öiset keittiössä tai olohuoneessa käynnit, jotka muuttuivat seikkailuiksi erään harmaan, hännäkkään sielunveljeni päättäessä väijyä nilkkojani mattojen alla...

Tai joulut, joina kyseinen pirullisen fiksu karvapallo kuljetteli joulukoristeita ympäri taloa ja piti velvollisuutenaan pelata tennistä joulukuusen koristeilla...

Tämä ystäväni päätyi huostaani aikanaan Paraisilla, lounaisrannikolla, mummolassani. Emon kuoltua, Killi tuli luoksemme pienenä pentuna, isoisäni taskussa. Killi ei koskaan ollut ns. "normaali kissa". Hän oli yksilö, joka valitsi mm. ihmiset, joiden kanssa seurusteli. Hän katosi ajoittain, jopa yli vuodeksi, mutta löysi aina tiensä kotiin. Kannoin hänet kerran yli vuoden kateissa olon jälkeen kotiin, pahasti madoista ja aliravitsemuksesta kärsineenä. Voi sitä iloa! :)

Ja niitä häntähäiriöitä... ;)

Lopulta syöpä taltutti ystäväni, suuren taistelijan, 17 vuoden iässä. Sinä päivänä en kyennyt tekemään työtehtäviäni. Sillä osa minua kuoli sinä päivänä... Mutta rakkauteni kissoihin elää.

:)

Lumia

Luoja kuinka rakastan kissoja...Suurin vääryys maailmassa on kissa-allergia, joka kaiken kukkuraksi ei vaivaa minua vaan miestäni.

Jos tuo allergia ei vaivaisi, ottaisin kissaroduista täydellisimmän edustajan eli ragdollin. Löytyykö keneltäkään chilinkasvattajalta?

Aji Inferno

Lainaus käyttäjältä: "Lumia"Luoja kuinka rakastan kissoja...Suurin vääryys maailmassa on kissa-allergia, joka kaiken kukkuraksi ei vaivaa minua vaan miestäni.

Jos tuo allergia ei vaivaisi, ottaisin kissaroduista täydellisimmän edustajan eli ragdollin. Löytyykö keneltäkään chilinkasvattajalta?


Voi, sama vika - joka vieläpä vaivaa itseäni... Kissat ovat yksi elämän suurista iloista - ja riivauksista, kun päättävät nakertaa chilisi salaatiksi... Ragdoll olisi varmasti aivan erityisen rento kissakokemus ja melkein pakko yrittää kokea tämän elämän aikana...

Niin, ei-kissa-ihmisille tiedoksi: Ragdoll on aivan erittäin karvainen loistava naukumörökölli, jolla ei tunnu olevan luustoa lainkaan. Eli kun Ragdoll makaa sylissäsi rentona, hän on *todella* rento! ;-) Hyvä esimerkki sille, miten esim. lauantai-aamut pitäisi meidän ihmistenkin käyttää...

nikke


Heh, eli tollanen olisi tulossa ensi viikolla. Nyt kun hankkii sen oman kämpän, niin eipä ole ketään valittamassa tuollaisista. Olen jo suht kauan jostain tuon tapaisesta haaveillut. Kasvaa n. 17-21 cm mittaiseksi, ja tietojeni mukaan semi-agressiivinen. :wink:

Ninjaedit: Saa nyt nähdä karkaako mopo noidenkin kanssa käsistä. Mulla meinaan karkaa se mopo aika usein käsistä, kun jostain oikein innostuu. :)

thp

Lainaus käyttäjältä: "nikke"
Ninjaedit: (blaa)


Ninjaeditoiminen on lisääntymään päin.  :shock:
#005
Capsicum misinformation on message boards since 2006

Lumia

Aji Inferno: Kohtalotoveri siis!
Itse en ole ikinä edes päässyt pitämään ragdollia sylissä, voisi olla vinkeä kokemus. Olen ottanut tavakseni juosta kissanäyttelyissä, joissa yleensä noita raggiksiakin on esillä. Pois lähdetään siinä vaiheessa kun mies alkaa aivastella   :oops:

Tupakka

Jo aiemmin mainitsemani koivuallergian lisäksi löytyy tosiaan(hyvät kohtalotoverini) kissa-allergia!

Itsellä ei tosiaan ole aiemmin mainuttujen villakoirien ja banaanikärpästen lisäksi mitään lemmikkiä koskaan ollut, mutta joku jyrsijä periaatteessa kiinnostaisi. Huono puoli on vaan, että kun(allergioistani huolimatta) eläinrakas jossain määrin olen niin en viitsisi ottaa mitään kun on hyvin suuri riski, että vanha kunnon addiktio, herra tietokone imee mahtipillillänsä kaiken ajan ja yhtään ei jää elukan hoitoon.

Ninjaedit!:  :wink:
Joo.

Aji Inferno

Lainaus käyttäjältä: "Lumia"Aji Inferno: Kohtalotoveri siis!
Itse en ole ikinä edes päässyt pitämään ragdollia sylissä, voisi olla vinkeä kokemus. Olen ottanut tavakseni juosta kissanäyttelyissä, joissa yleensä noita raggiksiakin on esillä. Pois lähdetään siinä vaiheessa kun mies alkaa aivastella   :oops:


Kyllä, kohtalontoveruutta chilin ja kissojen merkeissä! :) Ei silti, kyllä ns. "normaalikin" kissa osaa tarvittaessa näytellä luutonta... Etenkin silloin kun hänet pitäisi tuoda ulkoa takaisin sisälle. Silloin repertuaariin liittyvät luiden katoamisen lisäksi monet muut ihmeelliset tapahtumat, joiden tuloksena kissa, jonka piti olla kotona, sisällä kello johonkin mennessä, onkin yllättäen ulkona, tekemässä aivan toisia asioita... ;-)

Herpiili

Kissa-allergiaa täälläkin, yllätys, yllätys.

Oman annokseni kissoista saan kun vierailen siskon luona, sohvalla nukkuessa pari kertaa olenkin herännyt siihen että kolme kissaa raapii aamuneljältä jalkapohjia ja naukuu ulos :)

Lare78

Tämmöset kaverit löytyy tästä kämpästä:

Vasemmalla Tuhero ja oikealla Munakas...  :D
Krapulan parantaminen viinalla on yhtä tarkkaa hommaa kuin ripulin parantaminen piereskelemällä!

HellRaiser

Kolme maatiaiskissaa löytyy tästä taloudesta. Lizzie, Rambo ja Gaia.

Yleensä mukavia, mutta joskus aivan raivon partaalle ajavia. Varsinkin kun yöllä intoutuvat jotain remuamaan ja pitäisi itse nukkua.

Tässä keväällä noista lähti kyllä niin saatanallinen määrä karvaa ettei mitään järkeä jokapaikassa sitä on muutenkin täällä.
- Yet with strange eons even death may die -

mustaleski

onhan näitä.

musta maatiaskissa tuhto
dalmatiankoira laikku
meksikonpunapolvitarantella Brachypelma smithi kasipallo
akvaario kaloineen

sirkkoja kasvattelen

Sauvasirkkoja tulossa.

Sauli Särkkä

Lainaus käyttäjältä: "Sauli Särkkä"- v. 1990 kynsisammakko x 2, ei nimetty
- vuosien 1990-2003 varrella 8 akvaariota, pääpaino lopussa kirjoahvenissa ja niiden viljelyssä, mm. harvinaisempi kultaisen värimuodon perhoskirjoahven - jos olet Oulun alueella moisia akvaarioliikkeestä ostanut vuosien 2002 ja 2003 välillä, on se 95% tod. näk. minulta peräisin
- v. 1994 kani, "Nelli", kuoli kahden epilepsiakohtauksen saattelemana melko pienenä
- v. 1997 lopussa parimetrinen kunigaspyyton "Kärme" (ball python, mikä lie oikea käännös ja kirjoitusasu...), jäi jenkkilään, kun muutin takaisin Suomeen v. 2000
- tarantella "Stella", siirtyi äitini työkaverille 1996, edelleen voi hyvin ja lisääntynyt menestyksekkäästi muutaman kerran
- v. 2001 korallikobra (A. l. lubricus x A. l. infuscatus -sekarotuinen), jouduin luopumaan kun asuin vielä kotona ja emäntä ei hirveästi ollut myrkkykäärmeihmisiä...toiveena on edelleen joskus hommata muutama vastaava veitikka..
- maatiaiskissa, "Carvinen", tällä hetkellä majailee vaihtelevasti anoppilassa tai meidän porukoilla, välimatkaa vajaat 2km.


Tämän viestin jälkeen taloon on tosiaan ilmestynyt viisi viljakäärmettä. Tällä hetkellä on 11 munaa hautomossa ja mikäli kaikki menee putkeen, on syyskuun alussa jälkikasvua tyrkyllä muillekin.


-Sale
Sauli Särkkä

#002

JenniFer

Heippa hei!

Eka viesti tänne chilien maailmaan... Itselläni aloittelijana 10 taimen ja yhden "aikuisen" chilin lisäksi kaksi koiraa. Toinen on sheltti, 2v 3kk ja toinen pitkäkarvainen collie, kohta 10kk.

Molempien kanssa tulee harrasteltua tokoa. Sheltin kanssa lisäksi agilityillaan ja collien kans aloitetaan todennäköisesti jälki-/haku- ja täyspainoinen agilitytreeni syksyllä. Tähän asti ollaan nuoremman kanssa lähinnä "leikitty" esteiden seassa.  Niiden kanssa siis kaikki vapaa-aika lähinnä tulee kulutettua.

Kotoota löytyy vielä sitten samanlainen parivaljakko, joten siellä käydessä ei puutu ainakaan hännänhuisketta!

nikke

Noniin, nyt on havaittavissa pientä mopon käsistä karkaamista kuten tuossa edellä hieman pelkäsin... Muutaman päivän päästä on tällainen saapumassa:

Tosin hieman pienempää versiota, n. 1-1,5 cm on tämän hetken mitta. Eiköhän se tuosta kasva....

EDIT: Kunhan nuo tuosta kasvaa ja sijoitetaan viimeiseen terraan, voisi ihan piruuttaan kokeilla heittää pari hiliä kasvamaan sinne sisustuksen vuoksi. :D

Sauli Särkkä

Meidän matomäärä kasvoi viimeisen viikon aikana 7 kappaleella, kun normiväriset viljakäärmeenmunat ryhtyivät kuoriutumaan. Vielä olisi pari tuolla kuoriutumattomia, saa nähdä mitä niistäkin tulee.. :roll:


-Sale
Sauli Särkkä

#002