helmikuu 24, 2020, 07:28:09 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Mitä pelailette

Aloittaja Toivo, kesäkuu 12, 2006, 14:50:13 ip

« edellinen - seuraava »

Huru-ukko


NPhoBiaz

Tuli ostettua eräältä retropeliharrastajalta aika kultainen setti.Aivan iskemättömät, alkuperäiset Zapper-pistoolit sekä legendaarinen Duck Hunt. 8) Siitä jälkipolville perintöä NES:n kylkeen.

ChIlIDoG

Battlefield 1 oisin tertannu, mutta on niin vanha AMD näytönohjain (HD5770) että ei saa riittävän uusia ajureita :D ...saatikka että edes ois pyöriny, mutta oishan sitä voinu kokeilla. BF4 tuli hetki hakattu, kunnes äänet katosivat totaalisesti pelsitä ja kaikki netistä löytyneet ohjeet käyty läpi => takaisin BF3:n pariin :D

Chilijamppa

Hakkasin Bf1 beta aika paljon ja ihan jees peli. Aioin pelata sitten kokoversiota hardcore vaikeustasolla, koska Betan tuliluikut olivat teholtaan tyyliin hernepyssyjä. :o

bläkkäri

Half Life 2 ihan loppusuoralla, Crysis 1 siinä jo odottelloo...

Hiukan näissä PC-peleissä jääny jälkeen, lots of catching up to dooo... ;) :D

Aji Inferno

Enderal, eli Skyrimin epävirallinen massiivinen modi on nyt 18 tuntia pelattuna, eikä pääjuoni ole päässyt oikein edes alkuun... Mahtikamaa, mutta aika vaikea!  :fire:

Rähinä-Reetta

marraskuu 24, 2016, 10:01:02 ap #1406 Viimeisin muokkaus: marraskuu 24, 2016, 10:09:52 ap käyttäjältä Rähinä-Reetta
Lainaus käyttäjältä: NPhoBiaz - syyskuu 07, 2016, 19:38:16 ip
Tuli ostettua eräältä retropeliharrastajalta aika kultainen setti.Aivan iskemättömät, alkuperäiset Zapper-pistoolit sekä legendaarinen Duck Hunt. 8) Siitä jälkipolville perintöä NES:n kylkeen.


Haa, mulla ja siskolla oli kanssa mm. tuo. On vielä mummolassa tallella kaikkineen. Yksi äitienpäivä raahasin ne lainaan meille ja kokeilin vieläkö supermariot sun muut pelittää ja pelittihän ne, mutta oma jälkipolvi ei oikein osannut arvostaa. :D Pelaa mm. Overwatchia, on pikkuisen kehittyneempiä tätä nykyä nuo pelit vissiin...

"Ruutukaappauksia" ko. päivältä:

76266 by chilejä ja muuta, on Flickr

76267 by chilejä ja muuta, on Flickr
The Simpsons

Kärsä Babar

Vanha Nintendo ja Super Nintendo löytyis muttei kerkiä pelaileen. Jos vaikka joulun pyhinä kerkeis taas testaileen muutaman vuoden tauon jälkeen.
Tutustukaa kasvatustarvikekauppaani:
www.chilitarvike.fi
Tampereella ja Helsingissä myymälät!
Chilitarvike myös Facebookissa:
http://www.facebook.com/pages/Chilitarvike/182891188480903

NPhoBiaz


Tästä on ollut hypeä jo pitkään, vaikuttaa hyvältä! 8)

wille

Juuri laitoin ennakkotilauksen sisään Telltale Gamesin The Walking Deadin "kolmoskaudesta" ja Tom Clancys Ghost Recon Wildlandsin Gold Editionista. Viime aikoina on tullut tahkottua niinikään Tom Clancyn The Divisionia ja Watch Dogs 2:ta.
Tätä odotan kuin kuuta nousevaa!!
Uniformu ukkosesta
Prässit sirkkelin teristä
Kiehuvaa pikeä poletit

Hellstone

Jos sitä itekki tän vähä pistäis listaa  8)

PS4
-Fallout 4
-star wars Battlefront
-Farcry primal
-Planetside 2

PC
-L4D2
-CS:CO
-total war attila
-total war Rome 2
-War thunder
-Farcry 4
-civilisation 4
-men of war 2 assault squad
-Battlefield 1
-minecraft...
-Verdun
-red orchestra 2

Noit ny viimeks pelaillu mut kyllä näitä lisää löytyy   ;D

Nyt mennään jännän äärelle ja ehkä yliki.

tp.teppet

Eipä pitkään aikaan tullut kunnolla pelailtua, tai no witcher 3 lisä herkkuineen tuli kahlattua huolella läpi, mutta muuten useamman vuoden tauko. Nyt sitten Total warhammeri ja Gwent olleet kovasti aikaa viemässä.

Aji Inferno

Train Sim World tuli hommattua. Raskain tähän asti näkemäni PC-peli koneelle vanhojen Metrojen jälkeen. Siitä mielenkiintoinen, että kuormittaa ainakin kuutta CPU-ydintä tasaisesti, eli kuuluu pelien ja simulaatioiden uuteen sukupolveen (uusin Unreal-pelimoottori), jotka hyötyvät esim. AMD Ryzenin kaltaisista jopa 16 säiettä käsittelevistä prosessoreista melkoisesti. Vaatii kyllä myös melkoisesti vääntöä; 6 x 3.7 GHz riittää nipin napin, mutta lisätehokaan ei olisi pahitteeksi. Näytönohjainpuolella Radeon HD7870:ni joutuu, ikävä kyllä, jo antautumaan 1920x1200 tarkkuudella hyvillä laatuasetuksilla. Juuri ja juuri pelattava ruudunpäivitys, vaikka hyvännäköinen simulaattori onkin. Aletaan lähestyä fotorealismia.

Entä itse peli? Vasta vähän kokemuksia, mutta esim. pitkän tavarajunan ajaminen ja saaminen ylipäätään ajokuntoon ei ole lainkaan niin tylsä tai simppeli asia kuin voisi kuvitella. Kaikkea muuta. Tuhansien tonnien massa ei sen paremmin liiku kuin pysähdykään noin vain, ja huolimattomuudella on helppoa esim. rikkoa vaunujen väliset kytkimet (jälki ei ole kaunista), tai ylikuumentaa junan jarrut. Ei tämä varmastikaan kaikkia kiehdo, mutta aika monissa meistä on varmaankin asunut se lapsi, joka on silmät suurina ihmetellyt junia ja halunnut isona tulla veturinkuljettajaksi. No, tästä sitä saa roppakaupalla. Ja perseelleen menee alkuun aivan varmasti. ;)

NPhoBiaz

Viimeisien kuukausien aikana en ole ehtinyt juuri pelaamaan, mutta joitakin harvoja vapaapäiviä olen saanut käytettyä Souls-sarjassa etenemiseen. Olen päässyt jo korkkaamaan Dark Souls 3:n, ja pakko ylistää peliä aivan uskomattoman hienosta toteutuksesta. Ulkoasultaan ja mekaniikoiltaan lyömätön mestariteos, tekisi vaan mieli ahmia koko peli kerralla. 8) Tilasin ennakkoon tuon ensi kuussa julkaistavan Fire Fades editionin, jossa on lisärit mukana. Mitenhän malttaa hoitaa velvollisuudet kun tämä on hyllyssä... >:D

Aji Inferno

Lainaus käyttäjältä: NPhoBiaz - maaliskuu 19, 2017, 23:38:43 ip
Viimeisien kuukausien aikana en ole ehtinyt juuri pelaamaan, mutta joitakin harvoja vapaapäiviä olen saanut käytettyä Souls-sarjassa etenemiseen. Olen päässyt jo korkkaamaan Dark Souls 3:n, ja pakko ylistää peliä aivan uskomattoman hienosta toteutuksesta. Ulkoasultaan ja mekaniikoiltaan lyömätön mestariteos, tekisi vaan mieli ahmia koko peli kerralla. 8) Tilasin ennakkoon tuon ensi kuussa julkaistavan Fire Fades editionin, jossa on lisärit mukana. Mitenhän malttaa hoitaa velvollisuudet kun tämä on hyllyssä... >:D


Onko niin helvetillisen vaikea peli kuin ainakin edeltäjiensä maine kertoo?

bläkkäri

Originin pelivalikoimaa tuli plarattua läpi kun tyttären Sims4:n asensin uudelle läppärille. Samalla bongasin ilimatteeks Mass Effect 2:n. Hiukan aikaa tuli sitä tahkottua, ihan mukiinmenevä peli. Sitten pyysin tytärtä viimein näyttään mulle mikä itu Minecraftissa on kun en ole sitä koskaan oikeen ymmärtäny, palikkapeli...
Pahasti tuli jäätyä koukkuun, rattosasti kuluu perstai-ilta kun taustalla pauhaa Disko2000 sekä JdNoiro.
Mää tästä sitten poistunkin...


NPhoBiaz

Lainaus käyttäjältä: Aji Inferno - maaliskuu 20, 2017, 03:14:06 ap
Onko niin helvetillisen vaikea peli kuin ainakin edeltäjiensä maine kertoo?


On ja ei.

Pelisarjan ideaa on vähän vaikea kuvailla nopeasti ilman että kuulija säikähtää sitä miltä se kuulostaa. Dark Soulsien vaikeus perustuu siihen, että jokainen tilanne pitää osata pelata oikein. Sitä voisi sanoa jopa strategiapeliksi. Usein viholliset täytyy saada houkuteltua erilleen ja otettava ne alas yksi kerrallaan, sillä varmin tapa kuolla on rynnätä sokkona väkijoukkoon. Useimmiten myös jokaisen alueen vihollisilla on jokin heikkous, jonka käyttäminen tekee alueesta huomattavasti helpomman. Vaikeusastetta lisää myös se, että sinulle annetaan "checkpointien" välillä vain rajallinen määrä healing itemeitä, eli mikäli otat pataan viholliselta pahasti, saatat nopeasti polttaa healing itemisi loppuun ja riskeerata kuoleman jatkamalla silti eteenpäin.

Kuitenkin jokaisella bossilla ja vihollisella on tietyt liikekuviot, jotka ovat helposti opeteltavissa. Pelin pelaaminen viisaasti on sitä, että kun osaat tunnistaa vihollisen liikeradat, niin isket aina kerran pari kun "ikkuna" aukeaa, ja sitten peräännyt taas kilpi ylhäällä odottaen seuraavaa iskumahdollisuutta. Mikäli ahnehdit iskujen määrässä etkä peräänny ajoissa, saat useimmiten lekan naamaan.

Long story short: Pelisarja on erittäin vaikea, mikäli sinulla ei ole kärsivällisyyttä pelata viisaasti. Mutta näissä peleissä on erittäin palkitsevaa päästä eteenpäin, ja tarina, grafiikat sekä level design korvaavat helposti muutamat ärräpäät, kun kuolet samalla alueella 20 kertaa. :D Siksi näitä ei kannata pelätä, en mä turhaan ole kehunut näitä parhaiksi peleiksi koskaan... ;D

Chilijamppa

No ei Dark souls 3 ole mikään erikoisen vaikea peli, jos on vähänkin kärsivällisyyttä..Taitaa tulla tässä kuun lopussa sen viimeinen lisäosa, jota kyllä pitää päästä tahkomaan oikein urakalla.

NPhoBiaz

Lainaus käyttäjältä: Chilijamppa - maaliskuu 20, 2017, 17:36:37 ip
No ei Dark souls 3 ole mikään erikoisen vaikea peli, jos on vähänkin kärsivällisyyttä..


Sitä juuri, osalla ihmisistä sitä kärsivällisyyttä vaan ei ole ja turhautuminen tulee heti kun ei peliä ei pääse juosten läpi. :D Mutta se ensimmäinen souls-peli on aina vaikea vaikka kärsivällisyyttä olisikin, kun pelin mekaniikka ei ole vielä tuttua.

Aji Inferno

Fallout 4 kaikkine lisäosineen jaksaa vieläkin satojen tuntien jälkeen kiehtoa. Jos sitä vertaa saman valmistajan vanhempaan Skyrimiin, paremmuuden vertaileminen on aika vaikeaa. Fallouteissa on selvästi enemmän (usein aika kummallista)  huumoria. Parhaimmillaan aivan pähkähullua. Skyrim edeltäjineen on sitten eräänlainen fantasiaroolipelin prototyyppi, eli vakavampi, muttei täysin vailla ilahduttavia ja humoristisiakin yllätyksiä sekään. Molemmat omassa rankingissani maailman parhaiden koskaan tehtyjen tietokonepelien TOP-10:ssä, elleivät jopa korkeammalla. Niissä on pelitavan osalta paljon samaa, mutta juonellisesti ja monien ominaisuuksien osalta myös aivan omat luonteensa. Fallout on näistä tietyllä tapaa keveämpi, vaikkei todellakaan mikään läpihuutojuttu. Tärähtäneiden robottien ja kaiken kanssa riittää loputtomasti viihdettä, vaikka välillä sitten tuleekin turpeen niin, että soi. Skyrimissä on enemmän tiettyä syvyyttä ja "minun on pelastettava maailma, eikä tässä enää leikitä!" -tunnetta. Kun pari vihaista lohikäärmettä ajaa sinua takaa, ja selviydyt hiuksenhienosti vain siksi, että juuri kun olet melkein mennyttä, ne kiinnostuvatkin vaikka läheisestä susilaumasta tai kenties vaeltavista metsästäjistä, siinä on kyllä elämää suurempia hetkiä. :) Mikä parasta, voit istua kivelle ja katsella, miten tuohon yllättävään luontokappaleiden tms. taisteluhippaan liittyykin vielä kiukkuisia suuria karhuja. Ei tosin ole lainkaan hyvä idea jäädä ihailemaan tuollaista pitkäksi aikaa, sillä ketkä ikinä voittavatkin, saattavat kiinnostua seuraavaksi taas sinusta... ;)