heinäkuu 13, 2020, 22:13:48 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Jauheutus ilman myllyä.

Aloittaja Tupakka, kesäkuu 20, 2006, 18:30:28 ip

« edellinen - seuraava »

Volitans

Lainaus käyttäjältä: "Jykke"Kukaan kokeillut sauvasekoittimen leikkuria? Oma ensituotanto on vasta kuivumassa pannuhuoneessa, mutta meinasin kokeilla hienontaa sadon leikkurilla, jos täältä ei kuulu kauheasti soraääniä..


Itselläni on Bamixiin sellainen erillinen leikkuripönttö, sillä kyllä 20 000 rpm:llä hienontuu kuivat chilit ja muutkin mausteet kätevästi ;)
jäsen
Suomen Chiliyhdistys ry

Tepi

Eilen jauhoin ensimmäistä kertaa kuivattuja chilejä...ainoa mylly joka talosta löytyy on lihamylly ja hyvin sekin pelitti. Pellillisen chilejä jauhatukseen meni aikaa muutama sekunti.
http://ruoka.fi/blogit/paahtaja/

Älä koskaan leiki naisen sydämellä, koska hänellä on vain yksi sellainen. Leiki mieluummin hänen tisseillään, sillä niitä hänellä on kaksi.

Watt

Olen aina miettinyt että eikö siitä kivisestä morttelista irtoa pikkuhiljaa sitä kivijauhetta kun jynssää sitä sillä kivisellä kapulalla?  :P
Mainokset, grafiikka, suunnittelu, logot, bannerit, ulkoasuntoteutus...
watt@gmx.com

Noli Me Tangere

Kai sitä hiukkasen irtoaa. Itselläni on iso kivinen mortteli. Mutta vaikka jauhaisit chilejä joka päivä, taidat silti saada pahemman annoksen kivipölyä ihan vaan kävelemällä kadulla...

Paprikaana

eikös ne joskus muinoin jauhanut viljan kivillä? siksi niillä ihmisillä kuluivat hampaat tehokkaasti. mutta ehkä kumminkin chiliä käytetään AIKA PALJON VÄHEMMÄN kuin viljaa :) itse omistan kivisen morttelin ja olen tykännyt. pestosta saa aivan loistavaa  ;D
Il Mondo Cambia, Io No!