kesäkuu 15, 2021, 19:02:13 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Chili sipsit?

Aloittaja Ju, heinäkuu 24, 2006, 19:51:41 ip

« edellinen - seuraava »

Ju

Myydäänkös suomessa jossain nuita Blairin chili sipsejä tai muita vastaavia?

Aji Inferno

Lainaus käyttäjältä: "Jupikonda"Myydäänkös suomessa jossain nuita Blairin chili sipsejä tai muita vastaavia?


Syytä ainakin olisi sillä Blair'sin sipsit ovat aivan suussasulavia - hakkasivat kaiken meillä kaupasta saatavan... Mikähän maahantuoja ottaisi hommakseen..?

Sauli Särkkä

Svalli ja muut ison veden toisella puolella asuneet tietävät ainakin Doritos-merkkiset sipsit. Onhan niitä täälläkin näkynyt, mutta jotain Cool Ranch -nössöversiota, jota kyllä syö, mutta kun..

Aikanaan tuli mätettyä ihan antaumuksella (1996-2000) Doritos Salsa Verde -sipsejä. Poltetta ihan mukavasti, juomaa kului paljon. Mistäs näitä voisi nyt kysellä ihan täältä kotimaasta? Pitäisi melkein itse tehdä semmoinen tulistusmaustepöly, jota heittää ripauksen pussiin, ravistelee pari minsaa ja nauttii...ja hikoilee.-Sale
Sauli Särkkä

#002

svalli

Lainaus käyttäjältä: "SarkkaS"Svalli ja muut ison veden toisella puolella asuneet tietävät ainakin Doritos-merkkiset sipsit.


Doritot on lasten ruokaa! Tai oikeastaan ne on niin keinotekoisen makuisia ettei niitä sais antaa lapsille ollenkaan. Ennemmin syön maustamattomia orgaanisesti kasvatetusta maissista tehtyjä lastuja hyvän salsan kanssa.

Jays:n Krunchers sarjaan kuuluu jalapenolla maustettuja perunalastuja, joiden pussissa luvataan suuria "Super Hot & Spicy". Kieltämättä ihan hyvän makuisia sipsejä, jotka vähäsen lämmitävät suuta. Juotavaa tarvitsee vain suolaisuuden vuoksi.

En ole vielä löytänyt muita Blairin Habanero sipsien kaltaisia, joita ei pystyisi yhdeltä istumalta syömään pussillista.
Ei reisuus rikastu, mutta viisastuu...

tknummelin

Svalli: Minä en ole löytänyt vielä mitään sipsejä, joita voisin syödä koko pussillisen  :) (pussin koko 200 g tai enemmän)

Mutta kylläpä tekisi mieli tsilitsipsejä maistaa... :P

svalli

No kyseessahan oli tietenkin sellainen naksuautomaattikokoa oleva pussi eli 28 g (1 oz).  Siinakin on kylla liikaa kaloreita meikalaiselle.

Vaikka kylla sita joskus menisi illan aikana vaikka 300 g megapussi sohvalla lohoillessa, jos en olisi ainaisella dieetilla.:wink:
Ei reisuus rikastu, mutta viisastuu...

Sahkolaite

Kyllä paras vaihtoehto taitaa täällä Suomessa tehdän vain oma salsansa, tai vaihtoehtoisesti jugurttikastikkeensa, ja nautiskella maissilastujen kanssa..

Kyllähän tuollainen 300g sipsejä menee alas kuin vettä vaan. Enää en tosin sellaisia vetele, joskus nuoruudessa,  kun on nuo naiset tulleet kuvaan elämässä :D
Puutarhurin multaiset kädet.

Fatalii

Savuchilijauhetta normisipsien tai popkornin joukkoon... aivan loistavaa!
The best chile pepper seeds available here:
http://fataliiseeds.net

Join Fatalii FACEBOOK with over 75 000 chileheads all around the world!
http://fatalii.net/fb

Check the latest chile articles and pictures here:
http://fatalii.net/
Being updated all year around

svalli

Lainaus käyttäjältä: "svalli"
Doritot on lasten ruokaa!


Nyt joudun perumaan puheeni. Kaupasta löytyi uusia Dorito Fiery Habanero maissilastuja. Potkua on silleen sopivasti ja nämä lastut ei dippejä kaipaa sillä makukin aika kohdallaan. Ei kuitenkaan voita Blairin Habanero perunalastuja.
Ei reisuus rikastu, mutta viisastuu...

Sahkolaite

Vaikka en sipsien suuri ystävä olekaan niin kuitenkin maistuu seuraavanlainen: maissilastut ja piripiri sekoitus. Oman maun mukaan piriä pussiin vaan, ihmeen hyvin tarttuu lastun pintaan vaikka ei uskoisi. Ja välillä vähän ravistelee uudelleen kiertoon mausteita.
Puutarhurin multaiset kädet.