marraskuu 19, 2019, 22:34:04 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Vähän apua

Aloittaja petri78, marraskuu 03, 2006, 11:19:52 ap

« edellinen - seuraava »

petri78

Ostin lidl säilöttyjä jalapenoja. Ne on säilötty aika yksin kertaiseen liemeen, vettä, suola(1.8%), stabilointiaine (E509 eli kalsiumkloridi) ja happo (E330 eli sitruunahappo).

Miten nää yleensä tehdään laitetaanko ne jalapenot vaan purkkiin ja kaadetaan liemi päälle ja purkki suljetaan.
Vai onko ne jalapenot kenties keitetty ensi ja huuhdottu ja sit vast purkkiin ja liemet päälle.

Pitäs saada omia kasvatuksia purkkiin.

Ja yks kymysys viel, mistä toi 1.8% suolaa lasketaan, liemen määrästä vai?

cornell

Joo, kiehauta jallut ja purkit sekä kannet kans... suolaa ja jotkut lisää etikkaa tahi muuta säilöntäainetta lisäks (esim ATAMONia)
¨käynks mä usein täällä?¨