lokakuu 01, 2020, 22:16:14 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Kuinka vesiviljelyn alkuun

Aloittaja Hype, helmikuu 07, 2007, 17:48:49 ip

« edellinen - seuraava »

Hype

Olen lukenut erilaisista vesiviljelytavoista ja olen ihan pyörällä päästä...
Mietin missä kasvattaa(ämpäreissä yms. astiassa), mikä pitäis olla "hapettamassa", ettei happi lopu kasveilta esm. ilmapumppu, vesipumppu, uppopumppu... Mitä ihmettä kannattais laittaa :?:
Pitäis kuitenkin saada sellainen järjestelmä, missä voisi kasvattaa useampia lajikkeita. Olen suunnitellut kastelujärjestelmää ja mietin toimisiko se.
Laitan liitteeksi suunnitelman ja toivoisin, että joku joka tietää järjestelmistä, kommentoisi ja antaisi vinkkejä minkälaisen järjestelmän kannattaisi rakentaa. Sen tulisi toimia sisällä.
Mitenkäs tähän saisi lisättyä liitetiedoston?
Chili, sex and hike... = Life

Toivo

Jos on kyse kuvan liittämisestä niin Tupakka on tehnyt melko selvät ohjeet siihen ,tässä http://javu.kapsi.fi/inferno/viewtopic.php?t=2233&highlight=kuvan . Sinne astian pohjalle laitan jonkun akvaariokaupasta saatavan vesipumpun ni ei pitäis olla ongelmia.

Hype

Vihdoin ja viimein sain laitettua kuvan siitä vesijärjestelmästä. Onko tämmöinen mahdollista toteuttaa :?:


Chili, sex and hike... = Life

Garbonig

Jonkin näköinen erillinen ressu/litkusäiliö minne sitten sijoittaa pumpunkin voisi olla hyvä lisä. Mutta melkeinpä suosittelen aloittamaan kokeilut hydroilun saralla yksinkertaisella ämpärihydrolla, http://www.fatalii.net/growing/index.php?option=com_content&task=view&id=44&Itemid=63 , halpaa ja helppoa. Vaikka joka kasvi vaati oman "järjestelmän", niin hinta jää silti melko maltilliseksi ja voipahan kokeilla eri juttujua eri kasveille yksitellen. Ja varsin sopiva sisäkasvatukseen kun vuodon mahdollisuutta ei juuri ole.