elokuu 08, 2020, 09:27:13 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Maanparannustuoteperhe ja chilit?

Aloittaja Kuukkeli, maaliskuu 31, 2007, 19:03:58 ip

« edellinen - seuraava »

Kuukkeli

Niin se otsikon sanahelinämarkkinointilanseerausihme?!,

onks kellään kokemusta sekoittaa näitä golf- ja viherrakennustavaroita omiin kasvualustacoctaileihin?

Itse testaan mm. terracottemia (jälleenmyynti Habitec Oy, Benef Oy), joka sisältää paljon kaikkea kivaa. Tsekatkaa lisäinfoa netistä!

Oisko tästä tc:stä apua mm. kastelutarpeen arviointiin, jos sitä kasteluveteenkin lisäisi veden pintajännitteen poistajakemikaalia?

Jos jotakuta asia askarruttaa, niin ottakaa yhteyttä allekirjoittaneeseen.

Yhdistyksellistä vallankumoustoimintaa tässä hierotaan.

Ja kenties niitä yhteistyökumppaneitakin saisi mukaan tarjoamaan pieniä eriä "lainaan" yhdistyksen jänenille?

Terveisiä viheralan tutuille!

B)

-Qzma-
"Piippa pystyyn - Zip fiel auf!"

Sahkolaite

Olisi kohteliasta muita fooruminkäyttäjiä kohtaan, jos opettelisit kirjoittamaan.
Puutarhurin multaiset kädet.

Rach

Öö.. Luin ton kolme kertaa enkä tajunnu siitä juuri mitään. Taidanpa olla tämänviestinymmärtämätön.

Sauli Särkkä

Niin, mikä tuossa viestissä olikaan niin monimutkaista ja vaikeaa? Kyse on mahdollisesta edistyksessä kasvatusalustoissa. Itseäni ainakin kiinnostaisi kokeilla ko. tuotetta jossain vaiheessa, muillakin kasveilla kuin chilillä. Takapihalle pitää kuitenkin säätää ja kikkailla kukkapenkkeihin mullat ja jonkinlaisia risuja, niin kokeilemaankin pääsisi. Jopa vertailutestikin onnistuisi, kun olosuhteet ovat kahdessa eristetyssä paikassa 99% samanlaiset.


-Sale
Sauli Särkkä

#002

calm

Lainaus käyttäjältä: "Qzma"Niin se otsikon sanahelinämarkkinointilanseerausihme?!,
Itse testaan mm. terracottemia (jälleenmyynti Habitec Oy, Benef Oy), joka sisältää paljon kaikkea kivaa. Tsekatkaa lisäinfoa netistä!

Kertakaikkisen kehnoa markkinointia jättää linkit tarjoamatta. Kyseisen tuotteen suomenkieliset sivut näyttävät olevan ihan rikki niin tekniikalta kuin kieleltäänkin, mutta ulkomaalaisilla sivuilla näyttää olevan tekstiä tarjolla. http://www.terracottem.com/pages/en/home.htm

Pari vuotta sitten kokeilin Grain processing corpin vastaavaa tuotetta (joskin ilman mitään ravinnelisiä, mitä tuossa kai on), http://javu.kapsi.fi/inferno/viewtopic.php?t=1073

En tullut havainneeksi mitään erityistä hyötyä kyseisestä aineesta chilien kanssa. Absorbenteilla vaan pitää helposti ruukut ylikasteltuina koko ajan, kun chilit pitäisivät lähinnä melko kuivasta kasvualustasta. Hienosti noilla aineilla sai mullat pullistelemaan ylenpalttisella annostelulla kyllä. Ehkä noita käyttämällä voisi käyttää kasvualustana esimerkiksi pelkkää hiekkaa, joka sinällään ei sido vettä eikä ravinteita, mutta normaaliin multaan tai turpeeseen sekoitettuna ei taida olla kuin haittaa.

tknummelin

Jotenkin kuulostais siltä, että ko. tökötti voisi pelata tomaattien kanssa. Ne tahtovat loppukesästä vetää uskomattomia määriä vettä.

Tai samalla tavalla loppukesästä hedelmien tekemisen aikaan jollain habanerolla, johon saa kanssa kipata litratolkulla vettä päivässä.