syyskuu 18, 2019, 23:02:57 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Kebab-ravintola arvosteluja

Aloittaja Khan, kesäkuu 10, 2007, 11:24:13 ap

« edellinen - seuraava »

Aji Inferno

Lainaus käyttäjältä: ana198 - joulukuu 17, 2010, 15:39:30 ip
Hesen majot on aina maistuneet yhtä kauhealla oksennukselle ja niitä on aina myös laitettu liikaa.  Miksi tuon kaltainen jämäketju menestyy, en koskaan ymmärrä.
Tuskin koko Suomessa on niin pienelle paikkakunnalle Heseä pystytetty etteikö sieltä löytyisi parempia paikkoja syödä.


Koska esim. minusta niiden tuotteet (erit. majoneesit) ovat aina olleet lajinsa parhaita paitsi suomessa, myös kansainvälisesti. Laadunvaihtelut tosin välillä suuria. Ihmiset ostavat sitä, mistä tykkäävät.

Räyhis

Niii-in. Silloin 90-luvulla naurettiin mäkkärille ja carrolssille joiden hampurilaiskastikeet olivat "geneeristä amerikkalaistyylistä soosia" eli lyhyesti kaikki samaa paskaa.

Silloin kuulemma vain ja ainoastaan Hesburgerista sai niitä meheviä, rehellisen makuisia soosseja. Vitsihän oli siinä, että kun Hesejä oli yksi kaksi Turussa, niin harva tiesi edes mistä puhutaan.

Jupit ja muut kävivät Turussa ollessaan AINA Hesburgerissa hampparilla, koska siellä laitettiin sitä kuuluisaa hyvää majoneesikastiketta hampurilaisen väliin.

Nyt kun Hesen putkia löytyy joka kaupungista, on arvostus kääntynyt laskusuuntaan. Heselle käy kuten einespizzalle, vyölaukuille, lätkäpaidoille, Golden Raxille, Chicosille, moonbootseille ja kansitakeille. Aikuinaan jonkinlaisesta tyylitajusta ja statuksesta viestinyt brändi/tuote muuttuu hitaasti mutta varmasti junttiuden symboliksi. Ja mitä parempi saatavuus hyödykkeellä on, sitä matalampi arvostus.

Kotimainen pikaruokalaketju Roll's on tekemässä "paluuta" pääkaupunkiseudulle, vielä toistaiseksi sitä ei haukuta missään, mutta ehkä jatkuvasti lisääntyvät Roll's express-paikat korjaavat tämän puutteen ja kaikki pienet ihmiset voivat korottaa itsensä arvoon arvaamattomaan tuhahtelemalla "joka kylästä löytyvälle hutulle".
http://ruokaa-ja-muutakin.blogspot.com/

Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.

Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset

Tapolan Tulikeppi

Lainaus käyttäjältä: Räyhäkäs - joulukuu 17, 2010, 23:36:56 ip
...Niii-in. Silloin 90-luvulla naurettiin mäkkärille ja carrolssille... Kotimainen pikaruokalaketju Roll's on tekemässä "paluuta" pääkaupunkiseudulle, vielä toistaiseksi sitä ei haukuta missään..


Lyhyesti ja ytimekkäästi, Snacky. Sitä cityeläin odottaa kuin kuuta nousevaa kehä kolmosen sisäpuolelle. :)
# 1022

Räyhis

Snacky on kova! Espoon niittarissa taitaa olla, ettei olisi entisen Esson vieressä entistä Auto-Jalosta vastapäätä. Sinne kaikki urakoitsijat menevät/menivät tehtyään hetkeä aikaisemmin tiukan käsirahasopparin uudesta pakusta.

Niittykummun ostarillekin on matkaa vain parisataa metriä, siellä on Alko ja Otto. Prkl.

Entäs Hampuris? Siinä vasta grilli. Taitaa olla uuden aiheen aika..
http://ruokaa-ja-muutakin.blogspot.com/

Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.

Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset

Aji Inferno

Eikös joku täällä voisi pistää pystyyn sertifioidun Reaktori(tm)grillin? Henkilökunta asbestihaalareissa ja kaasunaamareissa. Jokainen asiakas allekirjoittaa syyntakeettomuustodistuksen ennen tilausta.

Listan yksi suosikki voisi olla purilainen nimeltään "Rectumus Nucleus".

.tomppa.

itse asiassa jenkeissä on muutama ravintola missä on kokeilla kaasunaamarit kapsiinihuurujen takia...   vittu ite pitäs mennä näyttämään miten tehdään safkaa ilman naamaria  ;D ;D

Janne

Lainaus käyttäjältä: ana198 - joulukuu 17, 2010, 15:39:30 ip
Hesen majot on aina maistuneet yhtä kauhealla oksennukselle ja niitä on aina myös laitettu liikaa. 

Pah. Hesen majoneesit ovat ihan helkkarin hyviä ja niitä on juuri sopivasti. Sen sijaan esim. mäkkärin hampurilaiset ovat niin kuivia että takertuvat kurkkuun, ihme kun niihin ei tukehdu ihmisiä päivittäin.

www.vastahanka.fi - erilainen ruokablogi

linker


Hesen majoneesi on ollut hyvä pohja. Ostin Ääs-marketista pullon sitä, uitin
puolessa desissä oliiviöljyä 4 grammaa nagajauhetta pari viikkoa, ja porasin
sauvasekoittimella liemen hesemajoneesin jatkeeksi. Tuli aivan loisto-majoneesi.

Ja tykkään myös hesen sapuskoista. --tut mitään goumenttia kaipaa, jos tankata
täytyy ja kotijääkaappi on kaukana..tomppa.

Olen itse koittanut tehdä majoneesit sun muut mutta täytyy myöntää että kyllä JOSKUS harvoin tuo teollinen paska maistuu hyvältä varsinkin kun vähän "korjaa" tuotetta...  useimmiten lisäämällä potkua!  :P    ja ei ole hirmu kallistakaan..harvoin ostan mutta..

Ja olen täysin samaa mieltä jannen niinkuin monien muiden kanssa tästäkin asiasta että hesen "mättö" voittaa kyllä mäkkärin..

P.s.   nyt jos joku ei tiedä mitä tekee ruoaksi niin sanon kokemuksella että älkää ainakaan  karhunlihaa....   ;D   maksoin itseni kipeäksi (98€ Kg)   pikkuisesta palasta....  ja ei jum€{£  stna..!!!!    kyllä petyin!

pak

Lainaus käyttäjältä: Janne - joulukuu 18, 2010, 16:23:01 ip
Hesen majoneesit ovat ihan helkkarin hyviä ja niitä on juuri sopivasti. Sen sijaan esim. mäkkärin hampurilaiset ovat niin kuivia että takertuvat kurkkuun, ihme kun niihin ei tukehdu ihmisiä päivittäin.


Aamen

Jan

Lainaus käyttäjältä: .tomppa. - joulukuu 18, 2010, 18:23:45 ip

P.s.   nyt jos joku ei tiedä mitä tekee ruoaksi niin sanon kokemuksella että älkää ainakaan  karhunlihaa....   ;D   maksoin itseni kipeäksi (98€ Kg)   pikkuisesta palasta....  ja ei jum€{£  stna..!!!!    kyllä petyin!


Vähän menee off topic, mutta eikö karhunlihan päätarkoitus ole, että voi sanoa syöneensä sitä?

salsa

huhtikuu 15, 2011, 17:09:04 ip #51 Viimeisin muokkaus: huhtikuu 18, 2011, 21:18:50 ip käyttäjältä Aji Inferno
Eerikin Pippurista saa aina hyvät kebabit en oo koskaan pettyny..Jotkut eivat pidä kyseista raflasta pidä mutta mielestäni sielltä saa kyllä vastinetta rahoilleen ja kebab on maukasta. Ja palvelu kanssa.

(moderoitu: sisälsi linkin aiheeseen liittymättömään kaupalliseen palveluun - poistettu)

kapsituuttaaja

Onko toi eerikin pippuri maineensa veroinen. Oon pikku hiprakassa itekin siellä joskus syönyt mutta ei jäänyt muistoja makuaistiin.
Huomenna pitäis viedä tyttö koirineen hesan jäähallille koiranäyttelyyn ja itellä jokunen tunti siinä joutoaikaa joten aattelin että kävis syömässä jotain tulista mutta missä?
Ehdotuksia iskenderin ystävälle?
Koskaan en oo maitoo juonu        enkä juo!!!

marko-

Turussa nummis-kebab, paikan päällä syötynä saatanallisen isot annokset ja soossit suht maukkaita (kandee koittaa myös pizzoja, niitäkään ei moni jaksa syödä alusta loppuun ja ne *on* hyviä). Toinen mesta on Can-kebab, sieltä saa myös ihan hyvät soosit kebun päälle ja heidän erikoisuutena on valkosipulivoi jos "erehtyy" tilaamaan nimikkokebabin.

Tulisuudesta on vaikea sanoa koska toleranssi on nykyään sillä tasolla että poika ja emäntä valittaa ja minä ihmettelen että onko tässä jotain potkua. Kaikin puolin, molemmat ovat viihtyisiä paikkoja, henkilökunta ihan mukavaa porukkaa, sapuska toimii niin isoon kuin pieneen nälkään.

kapsituuttaaja

Itse asiassa turkuunkin tuli viimetalvena vietyä tyttöö koirineen näyttelyyn ja kävin siinä eerikin kadun alkupäässä iskenderillä.
Ihan ok mesta, iso annos mut potkua olis saanu olla enemmän!
Paikan nimeä en muista kirveelläkään.
Koskaan en oo maitoo juonu        enkä juo!!!

döderö

Ahhh!
Jyväskylässä siinä mennään kävelykadun ylä päätyyn ja siitä tien yli suoraan kunnes vasemmalla on joku k kauppa ja sitten kampaamo niin vielä eteenpäin sitten havaitaan oikealla pornokauppa ja samalla käännytään vasemmalle ja astutaan liikkeeseen, kebabb oli oikeesti hyvää ja tulista vaikka tilasin normina. Annokset on halpoja ja kannattaa kokeilla kebab riisillä! on hyvää! ja pizzat on aivan jumalattoman isoja! ja halpoja.

Muistaakseni noilla ohjeilla sinne pääsee mutta en aivan tarkkaan muista sitä enkä paikan nimeäkään, seuraavalla kerralla otan osoitteen aj nimen ylös !

jenze

heinäkuu 10, 2011, 15:30:04 ip #56 Viimeisin muokkaus: heinäkuu 10, 2011, 15:31:54 ip käyttäjältä jenze
Offtopic ensin pois alta ;) :

Turun (toistaiseksi Suomen) paras kebab paikka ylivoimaisesti Can-kebab Runosmäen kaupungiosassa. True karvakäsimesta, joskin entistäkin siistimpi pienen laajennuksen jälkeen.
Paras liha, parhaat kastikkeet.
Mieto kylläkin tuleton ja "vahva" lähes tuleton, perus chilifoorumilainen tuskin maistaa potkua ollenkaan. Hyvää makua sitäkin enemmän.
Sentään eri kastikkeet eikä cayenne/grillimauste  jota ripotellaan miedon päälle  joissain paikoissa...
Ja majoneesipohjainen(?) valkosipuli-salaattikastike kruunaa tuotteen.

Ehdottomasti kannattaa tilata rullakebab juustolla, auralla jos tykkää.
Pitsat myöskin turun parhaimmistoa, jos ei pidä liialla rasvajuustolla kyllästetystä.

Ja Hese on todellakin suomen hampparikunkku, ainakin ketjuista.
Majoneesit juurikin tekevät hesestä parhaan, ja laadukkaat raaka-aineet.
Täytynee kylläkin tarkastaa tuo tuplakaarikin pitkästä aikaa, josko olisivat oppineet tekemään hampurilaisen joka ei tartu kitalakeen. Kuin isoa öylättiä söisi ;)

marko-

Lainaus käyttäjältä: jenze - heinäkuu 10, 2011, 15:30:04 ip
Turun (toistaiseksi Suomen) paras kebab paikka ylivoimaisesti Can-kebab Runosmäen kaupungiosassa. True karvakäsimesta, joskin entistäkin siistimpi pienen laajennuksen jälkeen.
Paras liha, parhaat kastikkeet.


Juu, Can-Kebabista saa hyvää settiä kuten tuli pari postausta aijemmin avauduttua. Pienensivät perkeleet annoskokoa pitsoissa ja kebuissa vuosia sitten, kun alkoi vissiin säästökuuri mutta laadusta ei ole tingitty. Sekin mesta on ollut pystyssä jo herra ties kuinka kauan, ainakin yli kymmenen vuotta koska äitivainaan kanssa haettiin sieltä kebua kerran (itse tietty vähän useammin).

Nykyään käydään siellä silloin tällöin vaikka matkaa on melkein 10 kilsaa. Ei oikein löydy hyviä mestoja lähempää (jäkärlä/rusko). Kebab hyvä, pizza ehkä liian juustoinen/rasvainen. Ja kuten sanoit, ei se tulisuus vaan se maku. Ja sen omistajan kanssa tulee aina morjesteltua, se on hyvä tyyppi.

Nummis ja Can on tämän hetken winnereitä mun silmissä.

jenze

Juurikin näin, joskus rulla tuli vielä lautasen reunoilta kunnolla yli ;) Vaikka ei se silti teinin loputtomassa vatsassa  pahalta tuntunut.

Muistelisin käyneeni siellä jo 12-14v sitten, vieläkin haen sieltä sapuskaa kotiin kun turussa päin liikun.
Asun siis nykyään 30km päässä... Ei tarvitse tampereentieltä kuitenkaan paljon poiketa.

Pitsojen rasvaisuus tuntunut vaihtuvan pyörittäjän mukaan. joskin niin harvoin tulee enää käytyä että rulla tulee mukaan 90% käynneistä :)Nekoroms

Lainaus käyttäjältä: kapsituuttaaja - toukokuu 20, 2011, 23:57:32 ip
Onko toi eerikin pippuri maineensa veroinen. Oon pikku hiprakassa itekin siellä joskus syönyt mutta ei jäänyt muistoja makuaistiin.


Ehrottomasti meikäläisen makuaisti nostaa peukkua eerikin pippurin kebamiinille ja piffeille. eihän se tulinen kastike kovin tulista ole mutta ei myöskään peitä ruuan makua allensa. hyvää paikassa todellakin on se että joka annos on about tasalaatuista, ei tarvi arpoa minkälainen kasa tälläkertaa nostetaan lautaselle.