heinäkuu 12, 2020, 08:34:57 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Yleinen fotoalbumi

Aloittaja chilimieli, heinäkuu 15, 2007, 03:18:11 ap

« edellinen - seuraava »

waikku

Vesiviljelystä sadonkorjuuta mutta ei kyllä podien koko huimaa. Tais johtua alkukesän kylmistä päivistä. Toisaalta noita ei ainakaan tartte perkata siemenistä kun niitä ei ole, siis ruskeissa. Peruvian white kyllä tekee ihan siemenillä ja kyllä tuo ruskeeki on nyt ruvennut tekemään ihan oikeen kokosta podia. Seuraavalle kaudelle ainaki tietää että 1kasvi per vesiviljely ni helpottaa elämää.Peruvian white ja haba brown largeCanario teki sentään 3kpl podeja, taitaapi olla liian lämmin paikka lasitetulla parvekkeella.Yleiskuva vesikasveistaStarfish ja aji cristal. Starfishin pituus on varmaan lähempänä 4m, kuhan vielä kerkeis podit kypsyä.

coco

Mukavasti sinulla tuli hedelmiä! Komeasti on parvekkeen vallannut Starfish ja aji cristal.

calm

.. jotenkin tuli vähän tunne, että ensi talvelle ei muuten tästä taloudesta chilit loput, kun vähän kävin kasvarista raapaisemessa kypsyneitä (3 kg)..


Kehiz

elokuu 13, 2011, 17:52:21 ip #183 Viimeisin muokkaus: elokuu 13, 2011, 17:54:36 ip käyttäjältä Kehiz

Eka kausi, eka kypsyvä marja!  :D :D

jenze

Hungarian Hot Waxit odottelemassa etikkaliemeen pääsyä, kypsyvät vain tuskallisen hitaasti :)


calmTämän vuoden maissisatokin oli isompi kuin vielä ikinä ennen. Viime vuonna avomaalla ei tullut mitään ja kasvarissa isosta kasvista minimaissi nuppineulanpään kokoisilla siemenillä. Tämän vuoden yhdestä avomaalla olleesta kasvista tuli ihan oikea tähkä, mitä nyt osa siemenistä oli kovin vaaleita, mutta ihan se maissilta maistui.

coco

Komea maissi! Olit muutenkin aika mukavan sadon chilejä kerännyt.

Nizo

Maissia pitää kyllä itsekin kasvattaa sitten joskus kun sen oman pihan saa...

Lolwutter

Mulla chilien tilanne nyt tässä mallissa kun vähän myöhässä ensimmäisen kauteni aloitin.sori vähän heikko kuvanlaatu mutta osaisittekos kertoa näiden chilien oikean nimen kun molemmat myytiin cayenne-nimellä kukkakaupasta...
LupeKaniKämmenen kokoinen Apache. Tuottanut 15 podia ja viimeiset kypsyy parhaillaan ;D

calmLemon drop X PI441551, noin viidettä sukupolvea. Tähän asti tässä sukuhaarassa on marjat olleet tummanvihreistä reilun punaisiksi kypsyviä, mutta tämä vain noin metriseksi kasvava yksilö tekikin ihan haalean vihreitä pienempiä marjoja, jotka saavat kypsyessään vain hailakan oranssin sävyn. Tulisuus noin nelosen luokkaa, vähän yli aji fantasian, jonka kanssa kyllä maku on kovin samankaltainen muuten. Tässä voisi olla ainesta käyttökelpoiseksi koristechiliksi, jos jälkeläiset perivät samat ominaisuudet.

Jonitä

Miten pystyn lisäämään kuvan tänne?olen aloittelija ihan joten oon vähän kujalla:D

MadDog

Aika hyvän näköistä settiä!  ;D Riittää varmaan ensi alkuun!

Lainaus käyttäjältä: calm - elokuu 13, 2011, 17:39:03 ip
.. jotenkin tuli vähän tunne, että ensi talvelle ei muuten tästä taloudesta chilit loput, kun vähän kävin kasvarista raapaisemessa kypsyneitä (3 kg)..jenze


Täällä vartioin minä.

Ei ötökkäongelmia sisäkasvatuksessa olevalla Rocotolla :)

coco

^ Komean kuvan oot nappassu!

Jonitä


Lillen

^ Linkkisi ei valitettavasti toimi.

Sinun pitää linkittää jokainen kuva erikseen.

jenze

Lainaus käyttäjältä: coco - elokuu 28, 2011, 14:48:53 ip
^ Komean kuvan oot nappassu!


Kiitos!
Oli pakko napata tuosta kuva kun huomasin sen hyppivän lehdeltä toiselle. Vielä kun näkisi hyppäävän jonkun tuholaisen kimppuun. :)

Ei muuten toimi tuo Aijaa.com linkki ainakaan mulla.

Jonitä


Mr_Green_

Lainaus käyttäjältä: coco - elokuu 28, 2011, 14:48:53 ip
^ Komean kuvan oot nappassu!


Siis todellakin yhdyn tuohon!! Itse oon myös jonkin verran ökömököjä kuvaillut ja innoissani oon mitä erikoisemmista ögimoneista! Hämähäkit ihan huippuja! Todella upea kuva upeasta hämiksestä! Hämikset kunniaan! Wuhuuu! ;) Minkälaisella kalustolla on kuva otettu?