kesäkuu 04, 2020, 08:19:09 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Mama Africa's Zulu sauces, habanero

Aloittaja NaokiSoma, elokuu 23, 2007, 15:15:55 ip

« edellinen - seuraava »

NaokiSoma

Hankin tuota pullollisen ja olikin perussoosiksi mukavan tujua. Edelliseen pöytämaustepulloon (Dave's Hurtin' Habanero) verrattuna tätä riittää puolet vähemmän.


Etikka ei maistu läpi ja chinensen maku on tosi voimakas. Suosittelen! Valmistajan nettisivujen mukaan ( http://www.mamaafricas.com/ ) Suomen jälleenmyyjänä olisi Stockka, mutta itse en ole tuota siellä nähnyt.

Veikkaisin, että lähin myyntipiste on tuolla: http://www.oilvinegar.com/ov.nsf/0/922056AF1D47429BC125720A0049E0DD

Soppamies

Olen itse ostanut tuota kyseistä soosia Espoon Tapiolan stokkan herkusta. Toimii erinomaisesti yhteen kalan kanssa "sitruunaisen" makunsa ansiosta.
I'm bigger than you and higher up the food chain. Get in my belly!

a.k.a. dazler@ircnet

Venkula

Näitä löytyi neljää erilaista Vaasan Kivihaan cittarilta. Habanero, Jalapeno, Red Chili ja muistaakseni Kiwi.

Kärsä Babar

Tampereen Lielahden Citymarkettiin on kanssa ilmestynyt kyseisiä sooseja. 4€/puteli
Tutustukaa kasvatustarvikekauppaani:
www.chilitarvike.fi
Tampereella ja Helsingissä myymälät!
Chilitarvike myös Facebookissa:
http://www.facebook.com/pages/Chilitarvike/182891188480903

pak

Itse käyn hakemassa tuota habanero versiota Turun kauppahallista. Mukaan on lähtenyt jo useampi puteli. Saatavissa tuolta on myös red chili ja jalapeno versiot, jotka toki on maistettu. Eivät vaan yllä herkulllisuudessaan tuon habaneron tasolle. Hintaa noilla on muistaakseni 5€ luokkaa.

L3ba

Jumalniemen cittarista kotkassa oli saatavilla 4 eri mama africa soossia, tuota haba versiota, jallua, red chili, ja muistaakseni jotain kiwi juttua hintaa oli noin 4e. Amazon kastikkeita oli myöskin 4 eri versiota, chipotlea (jota tarttui mukaan pullollinen, mukavan savuista, joskin hieman liian etikkaista), jallua, ja kahta muutakin joita en nyt muista. Bongasin myös HeVi osastolta jalluja sekä habaneroja mutta kummatkaan eivät olleet kovinkaan houkuttelevan näköisiä. Mutta edistystä on selvästi tapahtunut tulisten tuotteiden tarjonnan suhteen..  :)

ChiliRotta

Käväisin hakemassa putelin tätä habasoosia Lielahden cittarista, ja kyllähän tässä potkua on ihan mukavasti. Maku erittäin habapitoinen, jonkin verran sitruunainen. Tarkempaa analyysiä hieman hankala suorittaa voimakkaan tulisuuden vuoksi.. Hyvä pöytämauste kaikenkaikkiaan, ja sopii tosiaan varmasti hyvin kalaruokiin sitruunaisen arominsa johdosta.
Väijymistä chilifoorumilla vuodesta 2008

Kärsä Babar

Maku tulee parhaiten esiin vasta kun toleranssi kehittyy kyseiseen tuotteeseen.
Tutustukaa kasvatustarvikekauppaani:
www.chilitarvike.fi
Tampereella ja Helsingissä myymälät!
Chilitarvike myös Facebookissa:
http://www.facebook.com/pages/Chilitarvike/182891188480903

miikkahoo

Helsingissä Ruoholahden Citymarketissa oli 3-4 eri Mama Africas pulloa tarjolla, myös tuo Habanero.

ChiliRotta

tammikuu 22, 2009, 20:01:02 ip #9 Viimeisin muokkaus: tammikuu 22, 2009, 20:02:53 ip käyttäjältä ChiliRotta
Kuinka tulisia/maukkaita nuo muut maman tuotteet ovat? Kiinnostaisi kyllä kokeilla kaikkia.. ps. Olen ihan varma että kirjoitin shittarin, mutta viestissäni lukee shittarin;) Onko tämä joku salaliitto, vai suorittaako alitajuntani jotain omaa operaatiota..??
Edit. Salaliitto ja ankara citymarketin vastainen propaganda siis kyseessä.
Väijymistä chilifoorumilla vuodesta 2008

Aji Inferno

Lainaus käyttäjältä: ChiliRotta - tammikuu 22, 2009, 20:01:02 ip
Kuinka tulisia/maukkaita nuo muut maman tuotteet ovat? Kiinnostaisi kyllä kokeilla kaikkia.. ps. Olen ihan varma että kirjoitin shittarin, mutta viestissäni lukee shittarin;) Onko tämä joku salaliitto, vai suorittaako alitajuntani jotain omaa operaatiota..??


Tulisuudessa eivät maailmanennätyksen uhmaajia, mutta makua löytyy. :)

P.S: Jäit ainutlaatuisen käänteisen sanafiltterimme uhriksi, pelkään pahoin... Tällaista voi tapahtua mm. jos ihminen tutustuu Dilbert's Desktop Tools ohjelmistoon, joka sisälsi mm. Jargonator sovelluksen, joka muutti kaiken sen läpi kulkevan teksti eriasteiseksi bisnesjargoniksi eli bullshitiksi...  Toisaalta, alitajunnankin häiriöt ovat meillä chilisteillä yllättävän yleisiä! ;)

hyeena

Turun lansikeskusksen cm:ssa suorastaan hyppasi hyllysta karryyn kasa Mama Africa's Zulu kastikkeita, kassalla uhkasivat itsemurhalla tyhjentymalla suoraan kurkkuun jos en avusta salakuljetusta johonkin hyvinvointivaltion vastaanotto keskukseen.
Kassatadin sainkin lahjottua n. 4.5e maksulla per puteli ja piilottamalla pullot alueella hyvinkin yleisten cm-muovipussien sisaan onnistuinkin ilman viranomaisten puuttumista asiaan kuljettaa pullot keittioni vastaanottokeskukseen odottamaan heille sopivia tehtavia.

Hyllyssa on nyt siis kokeilua odottamassa Habanero, Jalopeno, Red Chili, Chili Mint ja Sweet & Hot Kiwi Chili.

Pikainen vilkaisu pullojen kylkeen tuotti kasan englannin kielista ja saksan kielista tekstia, on siis taysin arvoitus mita kautta suomeen tulevat, mahdollisesti saksan maahantuojan kautta?

Lisaksi huomasin etta kun muissa pulloissa luki etta "sailytettava kylmassa avaamisen jalkeen" niin tuossa minttu putelissa lukeekin pelkastaan "sailytettava kylmassa", jain sitten pohtimaan oliki kauppa varastoinut tuon vaarin vai onko vaan etiketista unohtunut pari sanaa pois?

MasaT

Rauman citymarketista löytyi nyt näitä Mama Africa`s soosseja. Habanero-kastiketta ostin ja kyllä ainakin minulle tuo pullon kyljessä oleva merkintä "seriously hot!" piti paikkansa. -Ilman ekstraktia.

Macc

Lahden Launeen Citymarketissa näkyy myös olevan nämä Mama Africa's -soosit. Nelisen euroa kustantavat per puteli.

Watt

helmikuu 28, 2009, 14:19:18 ip #14 Viimeisin muokkaus: helmikuu 28, 2009, 14:25:12 ip käyttäjältä Watt
Turku, Kupittaan Citymarketista eilen kävin hakemassa yhden putelin. On kyllä hyvää!

3.99€ Puteli.

Tällaiset tiedot löytyivät vielä yhdeltä sivulta.

Heat Scale: 8
Scoville Units: 22,000
Mainokset, grafiikka, suunnittelu, logot, bannerit, ulkoasuntoteutus...
watt@gmx.com

Quini

Näytti ilmestyneen myös Kirkkonummen uuden citymarketin valikoimiin. Näitä maman kastikkeita oli habaneron lisäksi muutamia muitakin makuvaihtoehtoja vahvuusluokkaa 6/10 - aina tuohon Habaneron 10/10 vahvuuteen. Oli myös muita sooseja joiden tulisuudesta en tiedä. Samoin perus chipotle soosi löytyi myös (tosin epäloogisesti ihan eri suunnalta hehtaarihallia kuin kaikki muut soosit  >:( ) ja olipa tuoreet Aji cristalit ja irtomyynnissä olevia habaneroja, ja hollantilaisia vihreitä ja punaisia chilejä. Että kyllä näillä chilistelyn makuun pääsee.

ridges

Lähtipä mullakin kaupasta kyytiin pari Zulu kastiketta (habanero ja kiwi). Ruokalusikkaan habanero versiota niin paljon ku mahtuu ja eiku ääntä kohti. Hyvää oli, chinense maistuu ja maut ovat hyvin tasapainossa mutta ei kovin tulista. Kokeilen heti perään kiwi kastiketta samanmoisen määrän. Tässähä maistuu ihan oikea kiwi! Tulisuus uupuu lähes kokonaan ja puteli ei varmaankaan tule kestämään kovin pitkään. Salaatinkastikkeena ajattelin käyttää. Hetken kuluttua vatsaa polttelee. Ilmeisesti Zulu habakastike ei ollutkaan niin mietoa kuin suuni antoi olettaa. Seuraavana aamuna ns. "ring of fire" efekti. Eli kaipa näissä potkua on.
Chiliyhdistyksen jäsen numero 810

wertyupf


Nosiseptori

Jos joku löytää tätä jostain, niin tähän ketjuun suapi vastailla, kiitos. :)

Nakki

Lainaus käyttäjältä: Nosiseptori - elokuu 16, 2011, 18:49:06 ip
Jos joku löytää tätä jostain, niin tähän ketjuun suapi vastailla, kiitos. :)

Komppia tälle! Tampereelta päin tuntuu kaikki Mama Africa's soosit kadonneet.  :'(
Siin olis sauma Poppamiehelle tai jollekkin muulle ottaa noi haltuun. Tilaisin!
Any marriage where the female is allowed to speak and wear clothing is doomed to failure. -Quark-