syyskuu 19, 2019, 23:52:44 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Juuripersiljan käyttöön kaivataan vinkkejä

Aloittaja Jame, heinäkuu 22, 2016, 23:04:16 ip

« edellinen - seuraava »

Jame

heinäkuu 22, 2016, 23:04:16 ip Viimeisin muokkaus: heinäkuu 22, 2016, 23:09:18 ip käyttäjältä Jame
Kaiken kesäloman aikaisen grillauksen ja lihansyönnin jälkeen alkoi tehdä mieli jotain kevyempää. Sosekeitto tuli mieleen helppona, täyttävänä ja maittavana kasvisruokana. Joskaan ei niin kevyenä kun sitä koskenlaskijalla ja ruokakermalla tulee kuitenkin "terästettyä". Keittoa varten tuli kaupasta ostettua juureksia mutta kotona huomasin, ettei ostoskassissa ollutkaan palsternakkaa vaan puoli kiloa juuripersiljaa  :o Nevöhööd?!?

Onko kokemuksia että minkälainen naatti onkaan kyseessä?
Failure is simply the opportunity to begin again - this time more intelligently.

Vuorikaskas

heinäkuu 23, 2016, 01:17:08 ap #1 Viimeisin muokkaus: heinäkuu 23, 2016, 11:53:48 ap käyttäjältä Vuorikaskas
Minäkään en ollut tuollaisesta tietoinen, mutta kuulostaa herkulliselta juuri keittoon.   http://www.kasvikset.fi/kasvitieto/syotavat-kasvit/juurekset/juuripersilja   Itse laitan usein selleriä keittoihin ja palsternakka jää helposti hankkimatta koska se on hiukan mitätöntä... tai sanotaanko niin hienoaromista.


edit. 
Löysin enemmänkin tietoa http://www.satokausikalenteri.fi/news/21/juuresviikko-juuripersilja
http://www.siemenkauppa.com/yrtit-ja-maustekasvit/469-juuripersilja-halblange-.html