lokakuu 24, 2020, 11:25:23 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Mitä Tampereelta jäi käteen?

Aloittaja Lare78, elokuu 26, 2007, 10:28:00 ap

« edellinen - seuraava »

Pertsa

Lainaus käyttäjältä: "Volitans"
Lainaus käyttäjältä: "pertsa"
tuo kisa todisti sen että jos joku mainitsee sanasenkin endorfiineista niin takaan kokemuksesta että väärässä on.
tuskaa yhtä kaikki, suorastaan helvetillistä sellaista.


Onkos tämä vain häviön puolustelua? Jospa vain endorfiinit kuitenkin toimivat tarkoitetulla tavalla, eli lievittivät sietämätöntä kipua? Mitenkäs oli olotila jälkikäteen?

Mitä tuskaan tulee, niin en epäile hetkeäkään - helvetillisestä en tiedä, kun en näistä uskonnoista muutenkaan niin perusta.

Itse tässä "kärvistelen" juuri perus dutch-chilien kanssa  :oops:


tarkoitin lähinnä hyvänolon tunnetta joka seuraa ns normipöperöistä..koko kroppaa kihelmöi ja leveä virne valtaa mielen. tuon kisan jälkeen keho ei todellakaan tuntenut muuta kuin kipua, saatika että olisi henkiset tarpeet tyydytetty(huom -k18- voi verrata orgasmiin äärimmäisen kuumotuksen jälkeen). endorfiinien vaikutuksen huomasi ainoastaan jäätävänä kylmyytenä joka seurasi välittömästi kivun hälvettyä.
häviön puolustelu taas, pois se minusta. paras kumminkin voitti, ja antaa hänenkin nauttia ansaitsemastaan kunniasta. ainakin seuraavaan kisaan asti joka vanhat merkit tuntien saatetaan järjestää hyvinkin pian.
:twisted:
Meillä määrää Nainen!

Chilinisti

Illalla jäi vielä marjoja siihen laatikkoon kun kenellekään ei kelvannut. Ajattelin että minä otan ne. Pitäähän noviisin päästä harjoittelemaan ens vuotta varten ja sain niistä naga morichin siemeniä ! Nyt on 2 pussissa jäljellä vielä. Eilen otin 2 illalla noin 15 minuutin sisällä. Tiedän Pertsa mitä kylmyys tarkoittaa, mulle ihan uusi kokemus. Mulla suu tuntuu kestävän mutta kipu on kokonaisvaltaista. oli koomisen näköistä se hikivirta!!  :D tuli varmaan desi hikeä pienessä ajassa ja suurin osa päästä  :lol: Mistähän noita sais ostettua marjoina vai onko tyydyttävä harjoittelemaan Mad Dog 357 Collectionilla ja Cajohn Z.. lla? Ens vuonna on varmaan jo omiakin kun on tullut lueskeltua vesihydroilun tekniikoita tarkalla silmällä..  :shock: ei olis minustakaan uskonut että vakavasti minkään kasvattamista mietin.. 8)

Niin ja avatar on luotu niistä marjoista omilla valokuvauslaitteilla :D
- Chili, taivaan lahja kuolevaiselle -

HifiChili

Terve!

Kiitos kaikille paikalla olleille. Mukava iltapäivä tuli vietettyä  :D
Sain paljon uusia makukokemuksia ja ohjeita kasvatukseen.
Innolla jään odottamaan seuraavaa tapahtumaa.

Laitan ottamani kuvat johonkin kuvapalveluun jahka taas kotiudun.

HifiChili

Volitans

Lainaus käyttäjältä: "Chilinisti"Illalla jäi vielä marjoja siihen laatikkoon kun kenellekään ei kelvannut. Ajattelin että minä otan ne. Pitäähän noviisin päästä harjoittelemaan ens vuotta varten ja sain niistä naga morichin siemeniä ! Nyt on 2 pussissa jäljellä vielä. Eilen otin 2 illalla noin 15 minuutin sisällä. Tiedän Pertsa mitä kylmyys tarkoittaa, mulle ihan uusi kokemus. Mulla suu tuntuu kestävän mutta kipu on kokonaisvaltaista. oli koomisen näköistä se hikivirta!!  :D tuli varmaan desi hikeä pienessä ajassa ja suurin osa päästä  :lol:


Se on kova saavutus, kun syö kaksi nagaa noin, että on välissä reiluhkosti aikaa. Kilpailussa mättivät minkä ehtivät ja taisivat lopettaa jotakuinkin siinä vaiheessa, kun potku kunnolla alkoi ;)

Seuraavaksi taitaakin tulla aika kilpailu, jonka voittaja ei ole mitenkään itsestään selvä. Itsekin on joskus tullut hapsuja niin paljon nautittua, että tulee kylmä olo, niin että ihan tärisee - en taida moiseen enää ryhtyä... Pieniä määriä kyllä tulee maisteltua, mutta kun kapsaisiinia on kehossa liikaa, niin sivuvaikutuksia alkaa tulemaan.
jäsen
Suomen Chiliyhdistys ry

Chilinisti

Se mikä oli ehkä kaikkein hienoin kokemus oli se että silmät pyöreänä katselin sitä porukan määrää ja laatua siellä miitissä! Toinen toistaan mukavampia ihmisiä ja kaikkia kiinnosti sama aihe ah.. chili! Ja tuoreiden palkojen yllättävän erilainen maku yllätti. Lemondropin lähes saippuasitruunan sekoituksesta fataliin kuivan terävään makuun. Hienoa myös nähdä että täällä on aitoja kulinaristejakin kuten sinä Volitans! Tässä porukassa on aineksia vaikka miten hienoon tapaamiseen chilien osalta. Tuoreet mehukkaat chilit yhdistettynä jumalaisiin ruokiin saa minun suupielet korviin asti :D  :D Etsin pitkään tulisia chilejä, nyt löysin sen mitä vuosia olen jo haikaillut! Makuja, tuoreutta ja tulisuutta! :D
- Chili, taivaan lahja kuolevaiselle -

Herpiili

Endorfiineihin voisin kyllä heittää kommenttina että ainakin itselläni ne iskivät kyllä peliin sen pahimman kipupiikin jälkeen, tosin huulia poltteli vielä tunnin verran miittipaikalta lähdön jälkeen.

Itse ihmettelen kyllä edelleen mihin ihmeeseen jäi se kaiken järjen mukaan  luvassa ollut pakollinen vatsakipu & laattailu, paikalla taisi olla jonkinlaisia limakalvojensuojelusenkeleitä :D

Resistanssi yllätti kyllä itsenikin, olin melkoisen varma että tipun heti muutamasta suupalasta, taisi tuo tasainen popsiminen olla pienenä apuna ja ehkäpä myöskin se etten oikeastaan koskaan lievitä chilin poltetta maidolla tai muillakaan "dopingeilla".

Nyt eivät chinenset ole pariin päivään maistuneet jostain kumman syystä ;)

Herra 47

joo mulla tais kanssa olla pieni enorfiini piikki toin nagakisan jälkeen... (saatikka sit vielä se fatalii perään)...

itsellä kanssa yllättäen jäi vatsa ja jälkipoltteet tulematta  :shock:

tänään kun sain tuoretta heinän sudden death habaa niin se kyllä tuntui vatsassa vaikka olikin herkullista syötävää  :wink:
kat ko kat kara puuhu
Chiliyhdistys ry, varajäsenainoastaan 56,8g nagaa kerralla ;)