heinäkuu 12, 2020, 00:40:01 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Lumian päiväkirja 2008

Aloittaja Lumia, helmikuu 03, 2008, 15:31:47 ip

« edellinen - seuraava »

Lumia

Pitäisiköhän aloittaa uusi chilipäiväkirja. Kasvatettavista ei kyllä vielä ole mitään tietoa, mutta suunnitellahan aina saa.

Viime vuoden sato epäonnistui melkein täydellisesti, koska chilit eivät saaneet juuri lainkaan luonnonvaloa (talossa käynnissä julkisivuremontti). Pari viimevuotista sinnittelee vielä hengissä, mutta ainuttakaan palkoa ne eivät jaksaneet tuottaa.

Nyt remontti on ohi ja parveke paikoillaan. Chilinkasvatus alkaa maaliskuun alussa, kun palaan koti-Suomeen (viimeiset puoli vuotta olen asunut Virossa).

Lajikevinkkejä otetaan vastaan  :)

Volitans

Lainaus käyttäjältä: "Lumia"
Lajikevinkkejä otetaan vastaan  :)


Minkäs tyyppistä on hakusessa? Tulista, mietoa? Ruoanlaittoon sopivaa, koristeeksi tai muuta?
jäsen
Suomen Chiliyhdistys ry

Lumia

Kiitos kysymästä. Koti-Suomen kämpässä pitäisi olla tallessa ainakin Lemon Dropin, Habanero Flamen, Aji Cristalin (??), Bolivian Rainbown ja Jalapenon siemeniä. Yritin niitä viime kesänäkin, mutta kuten sanottua, huonolla menestyksellä valonpuutteen vuoksi (+että pressuilla vuokratussa kämpässä oli aina kylmä).

Ehkä lajivinkit voisivat olla noiden lisäksi melkein mitä vain kiinnostavaa ja hyväksi havaittua :) Käyttötarkoituksella ei oikeasti ole niin väliä, koska itse kasvatus on niin kivaa!

Volitans

Ota osaa tuohon siemenketjukirjeeseen:

http://javu.kapsi.fi/inferno/viewtopic.php?t=4235&highlight=

saat lajikkeita lisää ja netistä voi sitten helposti selvittää kunkin lajikkeen ominaisuudet.
jäsen
Suomen Chiliyhdistys ry