marraskuu 13, 2019, 22:37:59 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


PAIN-soosit saapuneet K-supermarketteihin

Aloittaja Soppamies, toukokuu 10, 2008, 18:10:08 ip

« edellinen - seuraava »

kilipää

Garlic style hot sauce on pirun hyvää vaikka leivän päälle, ja 100% tuntui olevan tarpeeksi tulista ainakin vähäksi aikaa :)

Lare78

Täytyy yhtyä edelliseen. G.s.h.s. on pirun hyvää.
Kävin Jumbon cittarista poistamassa juurikin tuota garlic stylea, Jamaican stylea sekä pullon 100prossasta.
Sekä jammu-, että garlic-kastikkeet ovat herkullisia ja tuo 100% antaakin jo ihan mukavan poltteen. :twisted:
Sitä en kyllä semmoisenaan leivän päälle laittais. Sen verran alhainen kipukynnys vielä kuitenkin on.

Btw, koitin kovasti etsiä internetin ihmeellisestä maailmasta scoveillearvoja kyseisille soosseille, mutta mistään ei tunnu tietoa löytyvän...
Mahtaiskohan joku teistä tietää/löytää nuo arvot :?: Olisi vaan ihan mukava tietää.
Krapulan parantaminen viinalla on yhtä tarkkaa hommaa kuin ripulin parantaminen piereskelemällä!

kyris

Nappasin mukaan noiden esitteen, jonka mukaan Garlic Style on vahvuudeltaan Zesty, eli 1 500-14 999 scovillea.

Fiery on 15 000-100 000 scovillea
Meltdown on 100 000-854 499 scovillea

Aika laajalla skaalalla siis ilmoittavat

NaokiSoma

Lainaus käyttäjältä: "kyris"Nappasin mukaan noiden esitteen, jonka mukaan Garlic Style on vahvuudeltaan Zesty, eli 1 500-14 999 scovillea.

Fiery on 15 000-100 000 scovillea
Meltdown on 100 000-854 499 scovillea

Aika laajalla skaalalla siis ilmoittavat

Jospa heidän valmistusprosessi ei ole ihan tasalaatuinen ja mitä sattuu sitten tulemaan mahtuu hyvin noiden arvojen sisään ;).

Janne

Aika hupaisia arvoja, varsinkin tuo scovillen tarkkuudella ilmoitettu :)
www.vastahanka.fi - erilainen ruokablogi

Wellho

Lainaus käyttäjältä: "e-Boy"Sääli ettei tuolta http://www.hisandhers.fi/ sivuilta löydy sanaakaan noista Pain-sooseista.  :(


Kyllä minä ainakin kävin eilen ko. sivustoilta lukemassa noista sooseista.
Liekö sitten juuri päivitetty.

Jägermeister

Lainaus käyttäjältä: "Wellho"
Lainaus käyttäjältä: "e-Boy"Sääli ettei tuolta http://www.hisandhers.fi/ sivuilta löydy sanaakaan noista Pain-sooseista.  :(


Kyllä minä ainakin kävin eilen ko. sivustoilta lukemassa noista sooseista.
Liekö sitten juuri päivitetty.


Ilmeisesti, itse yritin lukea viime viikolla ja silloin ne vielä loistivat poissaolollaan.

Herpiili

Lähetin tuossa viikko takaperin kiitosmailia kyseisistä tuotteista ja linkkasin tähän threadiin.

LainausHei, ilokseni huomasin chilifoorumilta että olette tuoneet kyseiset kastikkeet suomeen. Aiheesta löytyy keskustelusäie seuraavasta osoitteesta: http://javu.kapsi.fi/inferno/viewtopic.php?t=4539

Chiliharrastajana ja kyseisiä kastikkeita jo aiemmin maistettuani haluankin kiittää hienosta teosta, edustavat omien kokemusteni mukaan chilikastikkeiden parhaimmistoa makunsa puolesta ja kastikkeita on tullut tähän mennessä testattua jo satoja. Myöskin tulisuutta löytyy noista kärkipään kastikkeista hyvinkin riittävästi jopa chiliharrastajien tarpeisiin.

Kysyisin kuitenkin että onkohan kyseisiä kastikkeita tulossa laajempaankin tarjontaan Suomessa? Entäpä onko Porin alueelle tulossa kyseisiä kastikkeita? Nettisivuillanne näkyi vain pk-seudun tilanne.

Ystävällisin terveisin,
Riku Heikkilä


Vastaus:

LainausTerve Riku
Kiitos palautteesta ja lähettämästäsi linkistä.Olemme parasta aikaa reissussa ja sain tiedon hiukka viiveellä.

Oli mielenkiitoista saada tietää että Teitä on valtakunnallisesti asioista perillä olevia chilin ystäviä.
Emme osanneet odottaa tällaista vastaanottoa ja jatkohan on paljon kiinni kaupallisesta menestyksestä
ainakin kauppiaiden kannalta ( toistaiseksi ennakkoluulottomimmat isot K-ketjun kauppiasvetoiset Citmarketit ja K.-Supermarketit).
Meille maahantuonnin kannalta esteet liittyvät tuotteiden myyntiargumenttien ymmärtämisen puutteisiin (kauppojen osaston vastaavat sekä viime kädessä kauppias itse) ja katsonkin että yhdessä pystyisimme luomaan painetta kahdelta suunnalta.Te asiakkaina ja me maahntuojina.
Olisi mielnkiintoista kehittää valikoimaa kanssanne.Valmistajalta kun löytyy n. 150 erillaista tuotetta ja scovilleja aina 8,5 miljoonaan asti.("The final answer")
Tämän kun vedätte chiliyhdistyksen joulujuhlissa niin alkoholia tuskin enää tarvitaan !

Meillä on parasta aikaa jälleenmyynnin rakennusvaihe Suur-Helsingin ja Turun ulkopuolelle.
Tuomme maahan n.100-150 erillaista Amerikkalaista tuoteharvinaisuutta ruokapuolella laidasta laitaan ja siis Pain is good tuotesarjan lisäksi.

Viime viikolla oli tarkoitus saada valmiiksi nettisivuillemme osio Pain is good tuotteista mutta ilmeisesti näin ei ole vielä tapahtunut.Muistutan tästä AD:ta kun saavun takaisin Suomeen.

Terveisiä kaikille
Ari Halme
His & Hers Oy
PL 67
01301 Vantaa


Muistin vasta nyt laittaa tännekin, sillä tänään tuli sähköpostissa vielä lisää tietoa:

Lainaus
Moi kotisivullemme lisätty osio Pain is good tuotteista.suunnitellaan myös laajentaa pähkinöihin ja trailmix 284 g rasioihin.
Muita toiveita?
Ari


Joten nyt on mahdollisuus vaikuttaa tulevaisuudessa löytyviin kauppojen valikoimiin, ehdotuksia? :)

kilipää

100% on varmaankin pitkäksi aikaa riittävää vielä. Teelusikallinen Tuc-keksin päälle ja kunnon pureskeleminen ennen nielaisemista niin kyllä oli kieli kauan tulessa

Aji Inferno

Lainaus käyttäjältä: "kilipää"100% on varmaankin pitkäksi aikaa riittävää vielä. Teelusikallinen Tuc-keksin päälle ja kunnon piereskeleminen ennen nielaisemista niin kyllä oli kieli kauan tulessa


Se on oikeastaan niitä harvoja kastikkeita, joissa on todella paljon potkua, muttei silti liikaa - sitä voi ihan oikeasti käyttää ja makukin on kohdallaan, mitä ei supertulisista yleensä voi sanoa...

ana198

Lainaus käyttäjältä: "Janne"Aika hupaisia arvoja, varsinkin tuo scovillen tarkkuudella ilmoitettu :)


Jep, ainakaan tuo garlic&habanero salsa ei voi olla päälle tuon 100 000 kun meikäkin sitä sai hyvin vedettyä. Tuo smoked jalapeno salsa on kyllä aivan uskomattoman hyvää, avasin purkin ja ajattelin että maistan pari tacosipsiä mutta koko purkki meni että heilahti:D Onko kellään luotettavaa tietoa tuon 100%scovilleista? Tässä ei edes google auttanut.
Sormenpäähän otin sen verran että vähän sain makua suuhun ja kyllä kopsahti aika hyvin:)

Muistakaa tyhjentää hyllyt +suositelkaa kavereille jotta pysyisivät valikoimissa, pitää tänään tehdä extra reissu stadiin että saan tuota smoked jalapeno salsaa lisääxD

Aji Ungreat

No kai se nyt pitää käydä noita hakemassa kun näin kehutaan ja kaikkea! Pitää kassella milloin ehtii.

Taidan tuollaisen 100 % PAIN potin ostaa, kattoo sitten kaupassa tarkemmin. Hemmetti, toisaalta tuo Lousiana Style kuulostaa niin hyvältä, mutta, en tahtoisi sellaista mikä maistuu liikaa "savulta". Eli onko siinä vahva savun maku, vai saako muutkin ainesosat tilaa itselleen?
Jossei viina, sauna ja kitara auta, on tauti kuolemaksi.

Aji Inferno

Lainaus käyttäjältä: "Aji Ungreat"No kai se nyt pitää käydä noita hakemassa kun näin kehutaan ja kaikkea! Pitää kassella milloin ehtii.

Taidan tuollaisen 100 % PAIN potin ostaa, kattoo sitten kaupassa tarkemmin. Hemmetti, toisaalta tuo Lousiana Style kuulostaa niin hyvältä, mutta, en tahtoisi sellaista mikä maistuu liikaa "savulta". Eli onko siinä vahva savun maku, vai saako muutkin ainesosat tilaa itselleen?


Ne kaikki ovat kyllä varsin hyviä! Ainoa megatulinen on "100%", eikä sekään varmasti extreme-jengiämme järkyttävää ainetta, mutta hyvin makuista ja hyvin tulista! Nuo muut ovat selvästi miedompia, mutta toimivat nekin hyvin ja makua löytyy! Pain-sarjan habanero-garlic salsakastike on muuten oikeasti tuhtia tavaraa, suosittelen!! :)

CthulhuBard

Nyt tuli haettua tuolta Tikkurilan Ylivedosta 100% ja Jamaican Jerk soossit joita olis tarkotus testata vielä tänä iltana jauhelihakeiton mausteena =)

Sunnikka

Möh, miksi pitää asua niin korvessa ja kaukana kaikesta kivasta :( Kehukaa ny vielä lisää ja lisätkää suolaa haavoihin ja vääntäkää sitä puukkoo. Nyyh.
Hurrrrrrrjan hyvää.
#293

http://sunnikka.vuodatus.net
-Sunnikan (B)Lokikirja. Elämää tai ei.

Herra 47

Lainaus käyttäjältä: "Sunnikka"Möh, miksi pitää asua niin korvessa ja kaukana kaikesta kivasta :( Kehukaa ny vielä lisää ja lisätkää suolaa haavoihin ja vääntäkää sitä puukkoo. Nyyh.

Totta tuo... Vielä kun kahlitaan ketjuilla seinään ja laitetaan herkut esille ilman että niitä saa.....
Olis chilipään tuleton helvetti valmis....  :twisted:
kat ko kat kara puuhu
Chiliyhdistys ry, varajäsenainoastaan 56,8g nagaa kerralla ;)

Volitans

Lainaus käyttäjältä: "herra 47"
Totta tuo... Vielä kun kahlitaan ketjuilla seinään ja laitetaan herkut esille ilman että niitä saa.....
Olis chilipään tuleton helvetti valmis....  :twisted:


Tuossapa oiva idea tuleviin chilimeetteihin :) Kuka kestää pisimpään!
jäsen
Suomen Chiliyhdistys ry

CthulhuBard

Täytyy kyllä kehaista tuota Pain 100% soossia jota tuli jauhelihakeitossa testattua ja ekaan lautaselliseen tuli tietenkin lorautettua aavistuksen verran liikaa tuota ja kyllä sen huomasi että tujua on. No sen jälkeen ymmärsi laittaa jo hieman vähemmän ja makunautinto oli loistava. Testasin myös yhteen lautaselliseen tuota Jamaican Jerk soossia joka oli selkeästi miedompaa mutta todella hyvää sekin. Pitänee joskus ostella nuo muutkin soossit ja testata nekin. Lisää tälläisiä kyllä ehdottomasti kauppojen hyllyille.

Aji Inferno

Huono uutinen... Vantaan Jättijaossa ainakin Pain 100% on jo poistettu valikoimasta. Joku lienee valittanut... :(  Jos näin on, haistakoon kyseinen ihminen (tai useammat) pitkän paskan!!!

Tapolan Tulikeppi

Just näin.. "ostetaanpa jotain uutta ja tosi tulista.. hmmm PAIN 100% --no mutta hellanlettas kyllähän mä pystyn syömään noita jalapenojakin pitsassa niin eihän kastike voi olla paljoa vahvempaa..." --ttu mitä ääliöitä, emmäkään mene vaatimaan että hillosipulit poistetaan kaupasta vaikkemmä niistä tykkääkkään.
# 1022