tammikuu 27, 2021, 08:03:37 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Pirun väkevät pohjalaiset - pippurisalmiakkia

Aloittaja Suntio, lokakuu 16, 2008, 19:25:59 ip

« edellinen - seuraava »

Suntio

Otsikon mukaisia salmiakkeja suosittelen kokeilemaan. "Pippuri" näissä on tuoteselosteen mukaan cayennepippuria ja sitä on näissä jopa tuntuvasti, varmasti kansan suurten rivien mukaan liikaakin. Tuntuvan poltteen lisäksi kyseiset pastillit ovat varsin hyviä ja salmiakista ja chilistä pitäville addiktio on lähes taattu.

Tuossa vielä kuva pussista:
http://www.define.fi/leiskat/pvp_tuotekuva.jpg

Jännittävänä yksityiskohtana voisi sanoa hinnan, joka tehtaanmyymälässä Ilmajoella 140g pussille on 3,60 euroa. Tampereelta kyseisiä pastilleja löysin videovuokraamosta muiden irtokarkkien seasta n. 10 euron kilohintaan.

Kyseiset namut muuten tehdään Ilmajoella Namituvassa, joten jos tilausta löytyy, niin tekevät varmasti paatuneiden chilinsyöjienkin mielestä riittävän tulista salmiakkia.

Mursu

mistä videovuokraamosta? joku paikallinen vai ketju? kuulostaa kyllä liian hyvälle ollakseen totta 8)

Jassu

Musta tuntuu et chilikauppa ottaa tästä uuden artikkelin :)
Jassu @ chilit.net
Suomen Chiliyhdistys ry:n jäsen #028

Suntio

Satakunnankadun Makuunista (siitä elokuvateatterin läheltä, Pancho Villan vierestä) noita löysin joskus.

Sen verran pitää vielä toppuutella, että mistään tajunnan räjäyttävästä chilikokemuksesta ei ole kyse, mutta polte on kuitenkin selvästi havaittava ja maku hyvä (mausta tietysti voidaan olla montaa mieltä).

http://www.labetto.fi/products.aspx?hakuehto=tuoteryhma&haku=132

Tuolta noita saa näköjään 2kg hintaan 23,44€. Pienemmässä pussissa 3,70€/140g. Tuskin nuo chilikaupan varastossakaan kauaa vanhenisivat.

NaokiSoma

Tuota täytyy päästä kokeilemaan! Salmiakkiriippuvaisena menin alkukesästä ostamaan chilisalmiakkilakritsia, joka oli salmiakiksi aivain hirveää ja lakritsiksi erittäin omituista. Jos siitä pitäisi jotakin positiivista sanoa, niin olipahan siinä kuitenkin perus-annuumin maku mukana, kuten nimi lupasi. :) Taitaa yli puoli pussia olla edelleen jäljellä...

Sauli Särkkä

Pistettiin eukon kanssa pari kiloa tilaukseen ihan mielenkiinnosta. Toimituskuluja 8 euroa sen reilun parin kympin päälle, eli n. 15 euroa kilo. Onhan se suolaisen hintaista, mutta ei kuitenkaan ihan mahdotonta..

Jos joku haluaa Oulun alueelta kimppaan, niin voidaan laittaa tilaus puoliksikin.


-Sale
Sauli Särkkä

#002

rasse

Lainaus käyttäjältä: "Sauli Särkkä"

Jos joku haluaa Oulun alueelta kimppaan, niin voidaan laittaa tilaus puoliksikin.
-Sale


Ja jokuhan halusi  :D

On muuten hyviä. Lisänä vielä se hyvä puoli että lapsillekin maistuu alkuun muutama, mutta hiipivän poltteen vuoksi ei mene paljoa kerralla.
Suosittelen!

Tepi

Perjantaina kun ajelin nelosella kotia kohti, pysähdyin Kärsämäellä kaffille Paakarin Puodissa (vai oliko se Paakarin Pysäkki). No joka tapauksessa, siellä oli kans näitä Pohjolaasia myynnissä melko suolaiseen 5.4 eken hintaan. Pakkohan noita oli ihan kannatuksen vuoksi ostaa...ihan hyviä- ei mitään tajunnan räjäyttäviä mutta pussi riitti auto naposteluun oikein hyvin.
http://ruoka.fi/blogit/paahtaja/

Älä koskaan leiki naisen sydämellä, koska hänellä on vain yksi sellainen. Leiki mieluummin hänen tisseillään, sillä niitä hänellä on kaksi.