Mielestäni yksi parhaista lajikkeista kunhan vaan tila riittää. Monikäyttöinen ja maukas, voi aterioitsijoiden tulenkestävyyden mukaan viipaloida sopivasta kohdasta. Kuudesta yksilöstäni 2 oli ebbissä, 1 Mimosaruukussa sorassa (n.1,5 litraa max nestettä ja lähes alusta asti tähän päivään jolloin pätkin palasiksi ja taas keräsin satoa), salkopapu ryökäle valloitti kasvin ja homeisilla lehdillään tartutti kasiin jonkun hometaudin, silti tuotti n.4 litraa podeja.
3 kpl kasvaa edelleen 90 litran laastipaljussa puutarhaturpeessa. Sivuun porasin reikiä ylimääräisen veden poistoa varten. Kuva otettu 5.10.2009. Kuva otettu siis pari päivää viimeisimmän sadonkorjuun jälkeen. Ja vieläkin tuottaa vaikka kasvarin lämpötila yöllä lähellä nollaa ja päivälläkin vain max 15 astetta.

Ens vuonna vain yksi taimi/palju. Jos turvekasvatan ollenkaan. Ebbiin mahtuu 2kpl ja hyvin kasvaa kattoon asti.
Näistä kolmesta tulee suht paksurunkoisina varmaan hyviä boncheja?
Sitten vielä marmeladiohje; pari litraa pilkottuja starfishejä keitetään pehmeiksi 10min ja soseutetaan. Sokeria (tai lisäksi hunajaa)150-200g. Kuumaan soseeseen punaista melatinia 1/2 tl. Tuloksena kauniin oranssinpunainen jämäkkä ja makeanmaukas levite joka sopii vaikka mihin, erityisesti kanan kera.