tammikuu 20, 2021, 15:02:23 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Ankan hydroilut sun muut

Aloittaja Aku-Ankka, lokakuu 16, 2008, 23:41:40 ip

« edellinen - seuraava »

Aku-Ankka

Ohan siellä niitä vielä joku n. 30 kpl

Kuvia kellaristani päivittelen vähän myöhemmin.

Aku-Ankka

Kävin eilen ostamassa prismasta kalkinpoistoainetta kun ajattelin että sillähän vois kans laskea vesiviljelyn pH:ta se sisältää 5-15% fosforihappoa ja 5% sitruunahappoa ja pH noin 1 lukee pullon kyljessä  maksaa puol litraa  1,35€ eli melko halpaa merkki rainbow.

Mulla on kyllä noita GHE:n phdown jauheita mutta ajattelin kokeilla tuolla
Ja tähän samaan vielä että voiko akkuhappoa eli 30-36% rikkihappoa käyttää pH:n laskemisessa? Ei sillä etteikö voisi mutta mitä kasvit tykkää vai onko ihan sama? Kiitos.

cola


Aku-Ankka

Siis juuu, kyllä sillä hyvin pH putosi mutta pipetti tai joku ruisku mis on joku letku tai piikki ni on tarpeellinen , iteltä löytyy pipetti muuten saattaa olla hieman hankalaa ton annostelu eli keravan prismassa meet sinne pesuaineosastolle sieltä löytyy   :wink:

Aku-Ankka

Iltaa taas

Nytten viimeinkin minulla on esleillä viiminen kokoonpano eli 4x25W 6400K eslejä (joissa veikkaisin olevan about 1300 lumenia jokaisessa) ja sitten se lilliputti 30W 4000K  1900 lumenia eli yhteensä 130Wattia ja se noin 7100 lumenia eli riittääkö sadottamaan neljää (4) baccatum kasvia? (Inca Red Drop,Lemon Drop,Aji Cristal ja PI 260567) vai pitääkö viedä natikoiden alle kun kukkia alkaa tulemaan????PI 260567 on kasvanut sitten hyvin se viihtyy ebbissäni eli on kasvanut sitten viime kuvan (16.11) ja nyt 22.11 :Viimeksi laitoin resoon 10litraa vettä nyt laitoin 15litraa koska se tyhjeni viimeksi vähän liian nopeasti ja ravinteita one part total grota 1.5ml / litra eli tuolla on nyt noin 23 ml ravinnetta ja sitten jonkun verran sitä happojauhetta että sain pH noin 6:seksi

Kivivilloissa on itänyt Inca Red Drop sekä Aji Cristal eli kun ne saa sirkkalehtensä auki niin minä siirrän ne tuonne hydroon ja sitten vielä sen Lemon Dropinkin kunhan se itää. Kellarin tyhjään pitkulaiseen chinensehydroon (kuva aikaisemmissa viesteissä) laitan Nagan, Red Savinan , Limonin sekä 7 podin  :twisted:

Tuossa kuva vielä minun baccatumhydrohyllystä(Oikeasti tuolla on paljon kirkkaampaa  :wink: )

Nuo ylemmällä hyllyllä olevat pahvimukit on minun idätyskippoja missä on kekkilän taimullassa itämässä CGN 22871 , White Wax ja Lemon Drop

Kommentoikaa... :P


Kissani ottaa rennosti  sen jälkeen kun oli makaillut takkatulen lämmössä


harvester

Käväisin hakemassa tuollaisen megamanin myös. ja on se selvästi keltaisempi kuin ne 6400K eslit.. vaikea sanoa silmällä olisiko lumeneita kauheasti enempää, mutta testataan miten pelaa. muuten Hyvillä heijastimilla saat noista esleistä vielä enemmän irti.. eli värkkää jostain noille polttimoille jotku kaulukset tms.. jotta saat ylös/sivuille yrittävän valon ohjattua kohti kasveja, nin menee sitten nekin lumenit hyötykäyttöön.

O

Kalkinpoisto aine sisältää seuraavat. Arvioita onko noista haittaa?

Ingredients: Aqua, Phosphoric Acid, Citric Acid, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Iodopropynyl Butylcarbamate, Dimethoxysilyl Ethylenediaminopropyl Dimethicone
If a law is unjust, a man is not only right to disobey it, he is obligated to do so. - Thomas Jefferson

Aku-Ankka

Eli vettä, fosforihappoa, sitruunahappoa, propyleeniglykolia ja sit jotai muita mitä en tiiä.. mutta minkä merkkistä se on? ja missä kaupassa?

Käy jossain s kaupoissa

mutta jos et löydä rainbowia niin kai tuokin käy?

O

Lainaus käyttäjältä: "Aku-Ankka"
Käy jossain s kaupoissa

mutta jos et löydä rainbowia niin kai tuokin käy?


Noi on rainbow ainekset  :lol:
If a law is unjust, a man is not only right to disobey it, he is obligated to do so. - Thomas Jefferson

Aku-Ankka

Rainbow kalkinpoistoaine poistaa kalkki- ja ruostesaostumat kahvinkeittimestä, vedenkeittimestä ja ilmankostuttajasta. Sopii myös kaakelipintojen, posliinin ja ruostumattoman teräksen puhdistamiseen. Älä käytä marmori- tai alumiinipinnoille. Suojattava jäätymiseltä. pH n. 1.

Ingredients: Aqua, Phosphoric Acid, Citric Acid, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Iodopropynyl Butylcarbamate, Dimethoxysilyl Ethylenediaminopropyl Dimethicone

Valmistusmaa   Tanska


No niimpä näkyy olevan  :lol:
Mutta tuskinpa haittaa , ja jos haittaa nii voihan rikkihappooki käyttöö eli akkuhappoo honkkarista esim 5,6€ litra

Aku-Ankka

Terve infernolaisille pitkästä aikaa elikkä kasvatuspäiväkirja updatea:

Huoneessani oleva ebbi missä on pi 260567, aji cristal, lemon drop, ja inca red drop pärjäävät hyvinEtualalla siis aji cristal ja taaempana PI 260567 hyvin on kyllä kasvanut kun kolmisen viikkoa sitten oli vain sirkkalehdet...
Eli taaempana inca red drop ja edessä siis lemon drop (vähän vinossa kun tuo prkl kivivilla kuutio aina "kaatuu" ja tuo lemon drop lähtee kasvamaan vinoon, saa kokoajan korjailla sen asentoa :( )

Aku-Ankka

Päivitystä vielä elikkä vuorossa kuvia kellaristaniYleiskuvaa
Red Datil hydrossaChampionin ja Aji Beniton hydroChampionin alutBeniton kukkia

Yhteensä noissa championissa ja benitossa on yhteensä kukkia + nuppuja joku arvioituna 500kpl tai jotai... siis ihan pirusti ja vähän päälle... eli on syötävää tulossa "ihan kivasti" kun on natikatkin hehe :wink:  :twisted: