huhtikuu 09, 2020, 16:18:21 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Kalastus

Aloittaja Torakka, tammikuu 10, 2009, 12:10:24 ip

« edellinen - seuraava »

Siika

Parhaat pilkkikelit juuri nyt ,huomenna 06.00 taas rautujen/siikojen perään,teräshanget ja lunta pirusti,suomi on pitkä maa. ;D ;D ;D ;D
Tärkeintä ei ole voitto, vaan paras palkinto.

Siika

Pilkkikelit senku jatkuu,öisin pakkasta joten ihan valkoiset jäät ja lunta riittääpi,kalakin alkanut syödä paremmin kuin synkkinä talvipäivinä.
Tärkeintä ei ole voitto, vaan paras palkinto.

Huru-ukko

Siian pohjaonginta taitaa olla jo ohi, mutta kun keli (tuuli) sallii, niin merelle silakan litkkauksen ja samalla muutamiksi tunneiksi silakkaverkot pyytämään.

Parasta aikaa satelee lunta krookuksien niskaan  :o.

Siika

Soon syyskalastuksen aika ;D ;D ;Dvedet vielä lämpimiä eli täällä n 11 astetta mutta nopeasti alkavat putoamaan kun kylmää saapuu pohjoisesta.
Kokeilin jo muikkuakin  mutta kovasti hajallaan olivat kalat vielä ja siikakin pysytteli melko syvällä ja osa pinnassa ja osa alasilla.On sellainen sanonta että kun kalakämpällä ovenkahvoissa alkaa olla muikunsuomuja kala liikkuu hyvin ja sittten kun kännykkä on suomuissa alkaa kutuaika olla käsillä,tästä on hyvä jatkaa eli eiku painavia verkkoja kaikille. ;D ;D ;D ;D
Tärkeintä ei ole voitto, vaan paras palkinto.

Huru-ukko

Joko se muikku on pintautunut siellä?.

Siika

Hajallaan on muikut ja siikakin uiskentelee viel syvissä vesissä,ruskaa pelkää ainakin siika muut vetenelävät varmaan vaan keljuillessaan uivat missä haluavat ::) ::) ::) ::)
Tärkeintä ei ole voitto, vaan paras palkinto.

Siika

Nyt koitti aika vetästä vene talviteloille ja jättää kalat kasvamaan,varsin nihkeätä oli viimisten öiden saalis......kala ei rantaantunut eikä muikkukaan parveutunut.........parempia syksyjä odotellessa...... ;) ;) ;)
Tärkeintä ei ole voitto, vaan paras palkinto.

Huru-ukko

15-18. päivän tuntumassa kuluvaa kuuta kävin Pohjois-Savossa muikulla. Kala oli tulossa kudulle ja muutamasta mäti tuli. Ihan kelpo saalis tuli yhden yön laskusta.
Siellä lienee kutu nyt päällä.

Siika

jeps pilkkikelit parhaimmillaan nyt ainakin täällä lapissa,vlopun saalis loistava...isoja ahveneita,kirjolohia ym.... näyttää toi papukaija väritys olla hyvä  nyt kun lunta jäänpäällä vielä reilusti ja metsissä n 60cm(ainakin)ny vaan virittään kylmäsavulaitos toimintakuntoon.....
Tärkeintä ei ole voitto, vaan paras palkinto.

Charlie

Kohta tulee hyvin haukea kunhan tuo vesi vähän selkiintyy. Viime vuonna näihin aikoihin 11 haukea alle 2 tuntiin, joista suurin oli noin 5,5 kg. Oli kirkkaan keltainen/punainen vaappu aivan tappo vehje tähän aikaan. Josko sitä viikonloppuna jo pääsisi hakemaan haukifilettä :P

Siika

jeps jäät lähti tiistaina ja verkot veteen viimisten hileiden sekaan......24hakea ja parit siiiat ym kalat lisäksi...kesäkausi avattu ;D ;D ;D ;D
Tärkeintä ei ole voitto, vaan paras palkinto.

Huru-ukko

Eteläisellä Selkämerellä silakka parveutunut rannoille/saaristoon kudun lähestyessä ja osin käynnissäkin, 3h verkko pyynnistä ~35 kiloa silakkaa, ja muutama siika ongella kun verkot kalottui. Anjovis-silakka kiintiö täyttyi heti, nyt pitäisi keksiä joku muukin tapa säilöä silakkaa kuin pakastin.

Stressi, elämä on täynnä päätöksiä :o :o   ;)


Jame

Lainaus käyttäjältä: bluesman - heinäkuu 12, 2018, 22:02:29 ip
Turska alkaa olla jo sopivan kokoista.


No juu. Olisi kiva jos turskaa alkaisi taas saada Suomenlahdeltakin kuten 80-luvun alkuvuosina.
Minä olen saanut 2010-luvulla kaksi turskaa pk-seudun merialueelta. Isompi oli ainakin kilon painoinen  :o
Failure is simply the opportunity to begin again - this time more intelligently.

MRgreenMRgreen

Vuoret kertoo paljon  :)

Pink

syyskuu 09, 2018, 20:33:21 ip #797 Viimeisin muokkaus: syyskuu 10, 2018, 07:56:29 ap käyttäjältä Pink
Halibuttikin oli ihan sopivan kokoinen. Tästä tosin on aikaa vierähtänyt jokunen espanjalaistyylinen tovi.EDIT: Kuvaa säädetty pienemmäksi. Meniköhän jo liikaa?
Sytytysneste ja tulitikku harvoin ratkaisevat ongelmia, mutta vihannespunkkeihin ne tehosivat.

Siika

Alkoi syyskalastus.....veteen 18 kpl tuplapitkiä 40mm 5 metr korkeita siikaverkkoja ehkä syömäkalat sais tms.....amusella myös teeren soitimelle katseleen auringon ylös kipuamista.....
Tärkeintä ei ole voitto, vaan paras palkinto.

Siika

Siinähän tuo päivä meni peratessa/fileroidessa ;D ;D ;D ;D,vaan eiku uuestaan pyydöt vesiin,ahneellahan on paskanen loppu senhän kyllä tiän 8) 8) 8) 8)
Tärkeintä ei ole voitto, vaan paras palkinto.