syyskuu 20, 2020, 06:45:57 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Tallinnan raflat

Aloittaja kyris, elokuu 19, 2005, 16:53:56 ip

« edellinen - seuraava »

kyris

Pisteäämpä tänne hieman raporttia etelä Helsingin ravintoloista  :D

Eli Cantina Carramba on suositeltava paikka Tallinnassa käydessä.

Sijaitsee hieman sivussa "perinteisistä" Tallinnan vierailupaikoista (=lue juottoloista), mutta palkitsee kävijänsä. Sijaitsee Kadriokissa, raikoiden 1 ja 3 päätepysäkin läheisyydessä. Alue on hyvin fiiniä, sijaitseehan presidentin linna alueella.

Päätepysäkiltä lähdetään eteenpäin ohi vieressä sijaitsevan spagetterian (erottaa perus-terassista Möet Chandon aurinkovarjoista...)

Parinkymmenen metrin päässä on kulmassa sitten Cantina Carramba. Sisustus on tyypillistä Cantina tasoa.


Testikäynnillä valitsin alkupaloiksi Jalapeno Chiles (Breaded jalapeño peppers with cheese and ham stuffing served with sourcream sauce)Chilipäälle ei kyllä mitenkään "very hot", mutta erittäin maukas annos. Mukana oli hedelmäistä, ja aika makeaa salsaa, jossa oli mukavaa poltetta.

Mainittakoon, että jalapenot oli siis täytetty kinkulla ja juustolla, ja juusto ei ollut mitään cheddar tyyppistä valuvaa, vaan hieman murumaista.

Pääruuaksi valitsin Carramba steak:in, eli naudan pihvi chipotle-kastikkeella, ja uuniperunalla.Pihvi oli kohtuullisen kookas, ja mikä parasta, tuotiin juuri niinkuin oli toivottu, mediumin ja raa'an välimaaston kypsyydellä.

Tälle en kyllä olisi antanut sitä ensimmäistäkään chiliä, eli poltetta ei kyllä ollut edes nimeksi. Muuten annos oli kyllä kympin arvoinen.

Hintaa tuopin kanssa tuli 270EEK, eli laatuun nähden kohtuullista. Suosittelen.

Lähellä on kuuluisa Kadriokin puisto, jossa on syytä olla varovainen! Tai ainakin kyltissä kehotettin varomaan oravia...


Kebabmaniac

Kokemuksia juuri tuolta palanneena totean (en pyytänyt erityisesti tulista, listan mukaan valkattu) että intialaisen "Elevantin" vindaloolammas ei ollut järin mausteinen, maku ja rafla olivat ok, tosin.  Sen sijaan Texas honky tonk & cantinan Texas National Chili oli oikein positiivinen yllätys - oli eri hyvää ja poltetta mulle oikein sopivasti (niskahiki tae siitä :)). Että tämmöisiä suosituksia.

Lisävinkkejä otetaan mielellään vastaan, tulee varmaan taasen reissua sinnepäin.