elokuu 14, 2020, 06:01:29 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Kasvaimia varressa?

Aloittaja Masapena, huhtikuu 16, 2009, 20:38:17 ip

« edellinen - seuraava »

Masapena

Starfishini on nyt elänyt vuoden päivät ja ihan viime aikoina sen varteen on ilmaantunut omituista kasvua. Varressa on kovahkoja pallukoita, jotka kuivuvat valkoisiksi kasvettuaan tarpeeksi suureksi. Kasvi kuitenkin elää aggressivisen kasvun kukoistuskautta, eikä tunnu olevan moksiskaan. Mikä tauti mahtanee olla kyseessä ja kannattaako kyseinen kasvi sitten vaikka eristää muista?

[kuva tulee jahka löydän digikameran]

escargo

Jos ne on ihan varren alaosassa niin ne on juuren alkuja... yrittää siis työntää juuria mutta ei sitten työnnäkkään siitä kohtaa ja niistä jää sellaset nysät näkyviin ainakin hetkeksi...
#300

Xbow

huhtikuu 17, 2009, 00:09:32 ap #2 Viimeisin muokkaus: huhtikuu 17, 2009, 00:15:43 ap käyttäjältä Xbow
Näyttävätkö suunnilleen tältä ?Tuo on Aji Beniton vartta. On vajaat 1.5v vanha kasvi, oli tuossa muutama kuukausi sitten vähän vaisu, mutta nyt näyttäisi muutamisen kymmentä palluraa olevan taas hyvinkin tulossa, ensimmäiset pari jo kypsynyt. Pitkiä oksia pukkaa.

En ossoo sanoa, mikä on. Tuollaiset pullistumat ilmestyivät useita kuukausia sitten, en muista milloin. Saattaapi olla ihan normi käyttäytymistä ? Niin, tiedä sitten, jos olisivat 'juurta', puutuminenhan kait tavallaan myös on 'juurtumista'.


#209 säälittävät 38,61 g
Disclaimer: Mun höpinöitä ei pidä sit ottaa liian vakavasti